Eveniment perfect cu un singur ajutor

0 Shares
0
0
0

Eveniment perfect cu un singur ajutorCautand calitate, confort dar si reusita in organizarea unui eveniment, tindem tot mai mult sa ne orientam asupra firmelor organizatoare de astfel de lucruri.

Suntem convinsi ca serviciile oferite de acestea sunt mult mai bine claitativ decat puteam noi sa asiguram. Putem opta pentru amenajarea spatiului cu diverse obiecte – incepand de la decoratiuni si terminand cu mobilierul, toate acestea sunt categorisite ca fiind detaliile care fac diferenta.

Se intrec in fel de fel de oferte, care mai de care mai avantajoase pentru cei care doresc sa amenajeze spatii mari. Ofertele cele mai bune le vei gasi daca doresti sa inlocuiesti mobilierul pus la dispozitie de local cu unul ceva mai deosebit.

Poti alege serviciile de inchiriere scaune, mese, canapele sau orice altceva dar toate pentru acelasi rezultat: petreceri in familie sau evenimente importante organizate cu bun simt si cu multa originalitate. Eventus Mobili sunt pe cale sa devina adevarati specialisti, fiind recomandati de multitudinea de evenimente organizate si toate fiind de mare succes.

[adsenseyu1]

Cu ce iti pot fi de ajutor? Simplu: ei asigura logistica evenimentelor tale si iti pun la dispozitie un catalog complex de produse care sa respecte ultimile tendinte – astfel tu poti sa alegi ceea ce se potriveste. Daca vorbim despre o petrecere la cort atunci recomandate sunt mesele rotunde mari, alaturi de scaunele din plastic, lemn sau cele de tip office peste care se va aseza o husa potrivita.

Preferand acelasi mediu, dar o atmosfera ceva mai relaxanta indicate sunt si seturile impletite care vin la pachet cu pernele pentru un confort in plus in cazul scaunelor. Pentru localurile inchise, clasice, pachetele oferite variaza: daca cererea presupune doar serviciile de inchiriere scaune, exista o oferta cu un discount considerabil pentru un numar mare comandat.

Daca vorbim despre un cocktail, pe langa acestea ar trebui sa adaugam pachetului mese speciale pentru acest tip de petrecere – sunt cele cu picior inalt, care pot fi acoperite cu huse si pot fi folosite ca loc de servire a bauturilor sau a mancarilor. Eventual, in acelasi context pot fi introduse scaunele inalte cu tapiterie din piele si care se pot adapta usor oricarui mediu.

La o simpla privire pe site-ul acestora ( http://www.eventus-mobili.ro ), iti vei da seama ca tot ceea ce ofera ei este pus la punct cu ultimile tendinte, iar calitatea este maxima. Personalul care se ocupa de logistica este bine pregatit si mereu are sfaturi legate de cadrul in care se va desfasura evenimentul si de alegerile pe care urmeaza sa le faci. Tot ei sunt cei care sugereaza pachetele cele mai optime, care au un raport bun calitate-pret si care respecta mediul. Produsele acopera o gama destul de larga de situatii in care ar putea fi folosite, lucru ce te face sa depinzi doar de o firma.

[adsenseyu1]

Si daca ar fi sa punem insiruim o serie de avantaje ce te-ar face sa alegi aceasta firma, printre ele s-ar enumera seriozitatea, amabilitatea, consilierea dar si ascultarea parerilor clientilor. Nu ar trebui sa uitam de calitatea serviciilor, dar si de multumirea celor mai multi dintre clienti care face ca aceasta afacere sa creasca de la o zi la alta.

Ei bine, Eventus Mobili este prietenul de care ai nevoie in aceste situatii si ca oriece prieten, stie sa fie aproape in orice situatie. Altfel zis, indiferent de cat de importante, grele sau urgente sunt pregatirile ti se ofera un ajutor de incredere format din consiliere si produse de calitate. Unic la aceasta firma este amabilitatea cu care sunt tratati tot clientii si felul prin care se explica problemele intampinate.

Deci, daca intr-o astfel de colaborare pui accent pe relatia dintre tine, cumparatorul, si ofertantii atunci aceasta este ocazia pentru a evita orice gen de probleme ba mai mult pentru a avea satisfactia lucrului bine facut.

Alte stiri actuale :

1. Evenimentele organizate în cadrul tîrgului de carte KILIPIRIM ediția 2013
2. Kanye West îşi doreşte ca nunta sa să fie un eveniment “mai mare ca nunta regală”
3. Ultimul mare eveniment de recrutare al anului în Bucureşti
4. Mircea Radu pregateste botezul: Toate detaliile privind increstinarea lui Tudor!
5. Iată CE EFORTURI SUPRAOMENEŞTI face şi CE PROGRAM NEBUNESC are Mihaela Rădulescu pentru UN DANS

0 Shares
You May Also Like