Este necesara purtarea unui corset postnatal? Ce avantaje prezinta?

0 Shares
0
0
0

Mai mult ca niciodata mamicile preocupate de imaginea lor se orienteaza dupa corsete modelatoare – piesele vestimentare care promit sa fie un aliat de incredere al acestora in lupta cu kilogramele in plus. Constituie o solutie in ceea ce priveste retragerea burtii post nastere, precum si retonifierea zonei.

Corsetul postnatal este de altfel o recomandare si pentru mamicile care tin neaparat sa ajunga intr-un timp mai scurt decat cel normal la silueta de dinainte de sarcina.

Estompeaza vizual efectul de burtica lasata, ceea ce nu poate constitui decat un avantaj.  Sunt recunoscatoare pentru aceasta inventie mai ales cele care sunt nerabdatoare sa etaleze anumite tinute pe care le au in garderoba.

Asadar, care este raspunsul la intrebarea: este necesara purtarea corsetului postnatal? Cu siguranta ca o astfel de piesa de lenjerie joaca un rol important in procesul de redobandire a siluetei. Sunt de altfel si o recomandare din partea expertilor.

Le regasesti in catalogul magazinului Clessidra, intr-o varietate de modele, in functie de necesitate. De altfel, daca esti una dintre mamicile care au nascut prin cezariana, te poti orienta dupa o centura postnatala, ce promite sa iti ofere sustinerea necesara in zona abdomenului.

Argumente pro corsete modelatoare

Voi incepe prin a pune accent pe motivul principal pentru care purtarea unui corset postnatal Clessidra este chiar o idee buna. Un astfel de articol este indicat a fi puratat pentru considerentele estetice.

Il poti purta pentru o remodelare substantiala a siluetei. Confortul il vei resimti atat la nivel fizic, dar mai ales psihic. Vei vedea ca e mai usor decat ai anticipat sa revii la silueta de dinainte.

Este ideal si pentru faptul ca reduce insemnat din burtica lasata, incomodanta pentru proaspetele mamici. Desigur, este natural si normal sa fie asa, insa daca ai ocazia de a estompa din acest efect, de ce sa nu o faci? Cu atat e mai indicat cu cat iti asigura si un anumit nivel de confort.

Buna sustinere pe care o ofera corsetul postnatal o vei resimti ca pe un ajutor insemnat. Tesutul adipos din zona coastelor si a abdomenului va fi mai usor eliminat. Beneficiezi deci de o sustinere constanta, ferma.

Inca un argument pro corsete postnatale este faptul ca te ajuta in procesul de reducere a durerilor resimtite in zona abdomenului, respectiv cele de spate, atat de suparatoare in unele cazuri. Va trebui sa ridici bebelusul apoi, deci iti va fi de mare folos purtatea lui.

Sustinerea pe care o asigura corsetul se refera si la faptul ca va reduce din presiunea exercitata pe zona lombara. Iata deci ca o astfel de piesa de lenjerie te poate ajuta sa ameliorezi durerea si sa te simti mai confortabil.

Daca vei realiza o cautare dupa corsete modelatoare pe Clessidra.ro, vei vedea ca optiunile pe care le ai la dispozitie sunt numeroase. Orienteaza-te dupa cele special adresate mamicilor, respectiv dupa centurile postnatale mai potrivite daca ai nascut prin cezariana.

Ofera-ti cadou un astfel de ajutor care te va sustine in perioada de refacere post sarcina.

0 Shares
You May Also Like