Echipamente pentru reducerea parului nedorit

0 Shares
0
0
0

Echipamente pentru reducerea parului nedorit
Echipamentele de calitate pentru reducerea parului nedorit de pe anumite suprafete ale corpului, sunt obligatorii pentru orice clinica de estetica medicala care se respecta. Un echipament foarte eficient si care inglobeaza mai multe tehnologii estetice, este si combina cosmetica.

Necesitatea echiparii sau dotarii clinicilor cu astfel de echipamente este data in mare masura de cererea pentru astfel de tratamente, care pur si simplu a explodat in ultimii ani.

In Statele Unite ale Americii, statisticile arata ca aceste tratamente au fost administrate inca din 1996 si au devenit din ce in ce mai populare, o data cu trecerea anilor. In ziua de astazi, acest tip de tratament estetic, se afla pe locul 3, din punct de vedere al popularitatii, dintre toatele procedurile cosmetice cunoscute.

[adsenseyu1]

Tehnologiile folosite pentru reducerea parului in diferite echipamente cosmetice.

Exista 4 tipuri de tehnologii de administrare a tratamentelor pentru reducerea parului. Cea mai veche dintre acestea este tehnologia de tip Laser. Laserul (light amplification by stimulated emission of radiation) a fost folosit pentru prima data in medicina, in anul 1960, dar abia in 1990 s-au pus la punct tehnici si echipamente ce au permis folosirea acestuia pentru reducerea parului nedorit.

Echipamentele de laser cosmetic au aparut in 1996, iar din acel moment, mai multe tehnologii au fost adaugate pentru acest tip de tratament, completandu-l, pentru rezultate cat mai eficiente in reducerea parului nedorit (epilare).

Al doilea si al treilea tip de tehnologie utilizata pentru tratamente de reducere a parului sunt IPL-ul (intense pulse light) si LHE (light heat energy). Cea mai recenta tehnica din domeniu este numita DPC sau Dynamic Pulse Control.

Comparatia acestor tehnologii.

Tehnologia laser a devenit si a ramas foarte populara. Echipamentul laser folosit pentru tratamentele de reducere a parului a avansat tehnologic foarte rapid, iar tehnicile in sine au devenit din ce in ce mai eficiente. Totusi, acest tip de tehnologie este mai potrivita pentru persoanele cu parul de culoare inchisa.

[adsenseyu1]

Tratamentele IPL sunt suportate foarte lejer. De obicei rezultatele acestora sunt satisfacatoare dar pot necesita un numar destul de mare de sedinte pentru a observa imbunatatiri majore.

LHE-ul este o tehnologie ce le combina pe cele doua de mai sus. Aceasta, propune si promite rezultate mai bune. DPC, este cea mai noua tehnologie incorporata in echipamentul folosit pentru reducerea parului si este foarte eficienta, cu rezultate surprinzatoare. Echipamentele DPC de foarte buna calitate, asigura implementarea tratamentelor pentru reducerea parului nedorit, pentru toate tipurile de piele sau par.

Aceasta tehnologie ofera trei configuratii de puls intr-un singur sistem: puls lin, puls lung si puls puternic. In acest mod, se maximizeaza controlul parametrilor tratamentului, asigurand o arie larga de posibilitati pentru obtinerea rezultatelor bune si foarte bune, indiferent de tipul de piele sau par si indiferent de stadiul tratamentului.

DPC-ul se face in mai putine sedinte de obicei, in comparatie cu celelalte tehnici de tratament pentru reducerea parului, iar rezultatele sunt foarte bune, cu eficienta de pana la 95%. Pacientii sau clientii nu simt durere si isi pot continua activitatile obisnuite, observand in acelasi timp, dupa fiecare sedinta, imbunatatiri semnificative.

0 Shares
You May Also Like