Detalii de luat in considerare la alegerea cutiilor

Detalii de luat in considerare la alegerea cutiilor

0 Shares
0
0
0

Sa vedem cutii depozitare bine organizate, cu siguranta poate fi o sursa de inspiratie pentru fiecare dintre noi, mai ales atunci cand avem mormane de lucruri pe care nu prea avem unde sa le punem.

Cutiile de depozitare din plastic fac o treaba excelenta pentru a ajuta la organizarea articolelor sezoniere, voluminoase si a multor alte tipuri de articole in casele noastre, insa acestea sunt mult mai des intalnite in locatii cum ar fi depozitele de exemplu sau fabricile.

Dar pentru a va asigura ca, containerele functioneaza bine pentru dvs., trebuie sa luati in considerare mai intai cateva lucruri. Iata la ce trebuie sa va ganditi inainte de a cumpara recipiente de depozitare din plastic.Detalii de luat in considerare la alegerea cutiilor

Ce trebuie stocat?

Pentru a determina tipul potrivit de container de depozitare din plastic pentru dvs., luati in considerare tot ceea ce doriti sa incapa in container. Deci, adunati lucrurile. Stivati articolele intr-un singur loc pentru a va ajuta sa determinati exact care sunt nevoile dvs. de spatiu de stocare. S-ar putea sa fiti surprinsi sa descoperiti ca aveti mult mai multe de impachetat decat credeati.

Masurati stiva dvs., astfel incat sa cunoasteti dimensiunile pe care trebuie sa le cautati intr-un container. Acesta este de asemenea, un moment bun pentru a sorta si scoate obiecte care pot fi aruncate, oferite sau returnate oamenilor de la care au fost imprumutate. Planificati sa stocati numai articolele pe care doriti cu adevarat sa le pastrati.

Care este greutatea de umplere?

Este usor sa uitati cat de repede poate deveni greu un recipient de depozitare din plastic gol, dupa ce adaugati toate lucrurile la el. Pentru a va mentine containerul de stocare mobil, optati pentru cel mai mare container de plastic care va va permite totusi sa il mutati atunci cand este plin, cu usurinta.

Luati in considerare ce va fi depozitat in containerul de depozitare. De exemplu, daca depozitati carti, alegeti containere mici. Daca depozitati perne, puteti folosi recipiente mari si totusi acestea vor putea sa ramana usoare.

Unde va merge containerul?

Nu uitati ca recipientul de depozitare din plastic in sine va trebui sa se potriveasca intr-un loc desemnat din casa dvs. Nu va va ajuta sa aveti containerul perfect pentru articolele dvs. daca va veti da seama de faptul ca acesta nu se potriveste in spatiul dvs. de depozitare.

Deci, atunci cand masurati articolele pe care trebuie sa le stocati, masurati si spatiul de stocare dorit. Asigurati-va ca gasiti un container care se potriveste ambelor masuratori. De asemenea, luati in considerare greutatea recipientului odata ce este plin daca intentionati sa il pastrati pe rafturi sau intr-un alt loc cu o limita de greutate.

Containerul are manere?

Manerele ar putea parea cea mai mica preocupare atunci cand va ganditi la un container de depozitare pentru a se potrivi articolelor dvs., dar pot face o mare diferenta atunci cand doriti sa mutati lucrurile. Gasiti un recipient cu manere robuste care sa nu se rupa sau sa se crape.

Si, la fel de important este sa evitati orice containere care au manere care sunt incorporate in capac in locul containerului propriu-zis. Daca prindeti un recipient doar de capac, acesta se poate desprinde si cadea usor in functie de greutatea sa.

Exista un capac sigur?

Cand achizitionati un container de depozitare, nu uitati sa examinati capacul. Asigurati-va ca capacul se potriveste corect si nu este deteriorat. Daca veti crea o stiva folosind containerele, retineti daca capacele vor suporta acest lucru.

Recipientele stivuibile au adesea o buza suplimentara pe capac care corespunde cu o buza opusa pe fundul recipientului, impiedicand cosurile stivuite sa alunece unul pe altul. Inainte de a va alege containere pe care intentionati sa le asezati in stiva, stivati-le cu capacele pentru a va asigura ca sunt robuste in acest format.

Vreti cutii colorate sau transparente?

Multor oameni le place sa aleaga o culoare diferita in functie de ceea ce depoziteaza. De exemplu, imbracamintea de sezon merge intr-un recipient albastru, decoratiunile de Craciun se potrivesc intr-unul rosu, echipamentele sportive intr-unul verde etc.

Altii opteaza doar pentru recipiente de depozitare din plastic transparent. Unul dintre avantajele alegerii unui container transparent este ca este usor sa vedeti daca un articol este de fapt in cutie, fara a mai fi nevoie sa scoateti toate celelalte produse din cutia respectiva.

Selectarea numai a containerelor transparente, poate de asemenea face ca stocarea dvs. sa para mai uniforma, deoarece containerele mai clare sunt de obicei mai usor de gasit decat culorile specifice.

Acestea sunt asadar cateva detalii foarte importante pe care trebuie sa le cunoasteti si sa le respectati in momentul in care vine vorba despre alegerea unor cutii depozitare. Tineti cont de aceste detalii, si in mod evident aveti cele mai mari sanse sa faceti alegerile cele mai potrivite, mai ales daca alegeti cutii depozitare de la Scholler Allibert.

0 Shares
2 comments

Comments are closed.

You May Also Like