De ce trebuie sa tineti cont cand alegeti muzica la nunta

0 Shares
0
0
0

Cand vorbim de muzica de la nunta, automat ne vin in minte doua variante: formatii nunta sau dj. Aici, depinde de preferintele viitorilor miri, de bugetul de care dispun, dar si de alegerile in materie de muzica. Tinerii care sunt mai nonconformisti aleg un dj.

Acesta nu costa mai mult de 500 de euro, iar daca este unul foarte cunoscut puteti da lovitura pe bani putini. Cand vine vorba de miri care doresc sa pastreze traditia, acestia vor alege cu siguranta o formatie care sa le cante la nunta. Aceasta este cu mult mai scumpa fata de un dj, insa nimic nu se compara cu muzica live.

Este bine sa stiti ca la nunti este preferata muzica populara si cea dansanta. De evitat sunt blues-urile care plictisesc audienta si in general pe cei care nu au venit la nunta cu pereche. O melodie sau doua mai lente insa nu fac rau nimanui.

Indiferent ca este vorba de formatie sau dj, acestia trebuie sa stie sa scoata lumea pe ringul de dans. Sa nu uitam ca nunta este un eveniment ce ofera o sclipire aparte fiecarei tinere perechi. Uniunea unei persoane cu omul drag in fata lui Dumnezeu este o ceremonie aparte ce provoaca multe emotii si lacrimi pentru toata lumea.

Este un motiv de bucurie precedat de petrecere care ridica numeroase greutati si pregatiri amanuntite: alegerea meniurilor, a locatiei, a fotografului, florilor, a tematicii, dar si a muzicii in special, deoarece acesta este un element fara de care o petrecere nu ar mai fi petrecere.

In sinea ei, nunta este o petrecere mai mare, cu numerosi invitati care au gusturi muzicale diferite ce trebuie a fi satisfacute de miri. De aceea, viitorii miri trebuie sa acorde o atentie deosebita acestui aspect daca doreste ca nunta sa nu fie una plictisitoare.

Cum alegeti

Cand vine vorba de formatii nunta, aveti de unde alege, piata fiind plina. Important este sa cunoasteti in cea mai marfe masura calitatea serviciilor pe care vi le ofera cei pe care ii contactati. Acest lucru il puteti face, in prima faza, prin vizualizarea unor filmari la care acestia au fost angajati ori puteti asculta inregistrari muzicale ori o mostra live din partea muzicantilor.

La nunti foarte bine prinde muzica populara, dar nu numai. Avand in vedere ca invitatii au varste diferite, trebuie sa ii multumiti pe fiecare. Asadar, optarea pentru dj sau formatie trebuie sa fie in stransa legatura cu invitatii si placerile lor muzicale.

Mai este o varianta la care puteti apela, si anume la alegerea unui dj care stie un solist pe care il poate aduce pentru cateva ore sa va cante muzica live. In felul acesta, tot veti iesi mai ieftin decat daca alegeti o formatie nunta.

0 Shares