De ce sa iti deschizi un magazin online?

0 Shares
0
0
0

De ce sa iti deschizi un magazin online?
Poate ai deja o afacere sau un magazin si lucrurile par ca iti merg destul de bine. Sau poate, dimpotriva, simti ca business-ul tau are nevoie de putin ajutor pentru a se dezvolta. Indiferent de situatie, ai suficiente motive pentru a fi prezent si in mediul online. De ce?

Pentru ca tot mai multi romani cumpara din magazinele online, atat de pe laptopuri, tablete, cat si de pe telefonul mobil. Intr-un magazin electronic vizitatorii gasesc lucrurile de care au nevoie mult mai rapid si mult mai usor.

Romanii cauta cele mai bune preturi. Iar administratorii unui magazin se pot folosi de toate aceste lucruri, alegand sa investeasca in deschiderea si promovarea unui e-shop.

Sa urmarim in randurile urmatoare ale acestui articol cateva motive pentru ca tu, ca administrator de magazin, sa iti dezvolti prezenta in mediul online si sa incepi sa vinzi:

–    Mai multi oameni la care poti sa ajungi

[adsenseyu1]

Ca si vanzator, acest lucru este extrem de important. Oamenii acestia se pot transforma in clienti. Poti utiliza si platformele social media pentru a-ti promova produsele la oferta. De acolo, e doar un click pana la butonul de Cumpara al magazinul online.

Foloseste si serviciile de optimizare pentru motoarele de cautare pentru a te asigura ca primesti cat mai mult trafic si din cautarile efectuate in Google, Bing sau Yahoo. Prin ambele metode poti sa iti imbunatatesti vanzarile si sa iti creezi o comunitate de fani.

–    Competitia crescanda

Vrei sa poti oferi preturi mai mici pentru clientii tai? Deschide un magazin si in mediul online. Costurile nu sunt mari – in plus, poti sa fii cu un picior in fata concurentei (daca nu cumva si acestia s-au mutat in online).

–    Flexibilitate

Uneori, la comenzi mai mari, vei putea oferi si transport gratuit (in 24 sau 48 de ore). Clientii vor aprecia acest lucru. De asemenea, poti recomanda si utiliza mai multe modalitati de plata. Avantajul unui magazin online consta astfel si in faptul ca e mereu deschis si poate fi accesat de catre oricine, la orice ora.

[adsenseyu1]

–    Imbunatatirea vanzarilor

Ajungand la tot mai multi oameni, de diferite varste, din variate parti ale tarii, vei putea sa vinzi tot mai multe produse. Poti folosi promovarea pe retelele sociale, Google Adwords si campanii de email marketing pentru a-ti mari vanzarile.

–    Eficientizare a costurilor

Un e-shop este un mod eficient de a face afaceri, din punct de vedere al cheltuielilor. Taxele sunt mai mici, ai nevoie de mai putini oameni si nu trebuie sa platesti atat de multe taxe fata de stat. In plus, nu depinzi de un orar. Magazinul tau este deschis 24 de ore din 24, tuturor, de pretutindeni.

Asadar, ai suficiente puncte la care sa te gandesti. Nu am prezentat in acest articol motivele pentru care un utilizator prefera magazinele online – si crede-ne, ar fi mult de vorbit si aici.

Poti aprofunda fiecare dintre aceste motive, fiind in egala masura cu privirea atintita spre competitie. Nu lasa insa ca si acest an sa treaca fara sa iei o decizie si sa faci un prim pas. Pentru ajutor profesional, alege It exclusiv.

0 Shares
You May Also Like