De ce sa alegi un brad artificial in defavoarea unui brad natural?

De ce sa alegi un brad artificial in defavoarea unui brad natural?

0 Shares
0
0
0

Se spune ca Decembrie este cea mai frumoasa luna din decursul unui an de zile, iar acest lucru este cat se poate de firesc dat fiind faptul ca in aceasta luna sarbatorim cea mai importanta sarbatoare crestina, si anume Craciunul.

In luna Decembrie, in fiecare locuinta atmosfera este una cu adevarat magica. In aceasta luna, dupa ce se face curatenie generala in casa, se impodobeste bradul de Craciun, despre care vom discuta in randurile care urmeaza.

Acesti brazi de Craciun sunt impodobiti pentru ca asa cere traditia, si sincer vorbind, ne place cand gasim cadourile lasate de Mos Craciun sub brad (Mosul lasa cadourile doar pentru cei care au fost cuminti tot anul).

De ce sa alegi un brad artificial in defavoarea unui brad natural?

In trecut oamenii alegeau sa impodobeasca bradul de Craciun in ziua de Ajun (24 Decembrie), sau cu o zi inainte. Acest lucru era firesc, pentru ca majoritatea oamenilor impodobeau brazi naturali, si sa nu credeti ca optau pentru cei mai scumpi brazi de Craciun, ci cautau molizii, care erau cei mai ieftini.

Molizii insa se scuturau de ace foarte repede, astfel ca un brad impodobit in 23 – 24 Decembrie, trebuia despodobit inainte de revelion, pentru a fi aruncat, dat fiind faptul ca se scutura de ace si lasa mizerie in casa.

Incet dar sigur insa, odata cu trecerea anilor, oamenii si-au dat seama ca merita sa isi indrepte atentia spre brazi artificiali de Craciun, asa ca au renuntat la ideea de a mai impodobi molizi sau chiar si brazi argintii, asa ca au ales diferite tipuri de brazi artificiali.

Un brad artificial in general este mai ieftin decat un brad natural argintiu, si are pretul apropiat de pretul unui molid, insa cu siguranta merita sa optati pentru un brad artificial. Cu un astfel de brad nu mai trebuie sa va faceti griji in fiecare an, ca nu reusiti sa gasiti bradul perfect (stiti cum sunt brazii naturali, unii arata perfect, altii nu; intr-un an gasiti cel mai frumos brad, in urmatorul an probabil nu mai gasiti un asa brad frumos precum in anul precedent).

Cand vine vorba despre brazii artificiali, acestia dupa sarbatorile de iarna, pot fi despodobiti si pusi in cutie pana anul urmator, cand vor fi din nou scosi din cutie si impodobiti. Acestia vor arata perfect si in urmatorul an, si peste doi ani, si peste cinci ani si peste 10 ani, si daca sunt bine depozitati, pot fi folositi pana la 15 – 20 de ani fara probleme.

In plus, merita sa luati in considerare ideea de a achizitiona un brad de Craciun artificial si datorita faptului ca acesta nu provoaca alergii. Exista oameni care sunt alergici la pomii de Craciun naturali, si nu suporta mirosul de molid in casa. Cu un brad artificial insa, cu siguranta nu exista astfel de probleme.

Ce este de-asemenea interesant de mentionat, este faptul ca asa cum brazii naturali pot fi de mai multe tipuri (mai multe specii), si brazii artificiali pot fi de diferite tipuri, astfel ca unii imita aspectul brazilor naturali, altii sunt cu fibra optica, exista si brazi artificiali care au ramurile albe (pentru a crea iluzia unui brad natural peste care s-a asternut zapada).

Exista foarte multe argumente in favoarea alegerii unui brad natural de Craciun, iar unul dintre cele mai importante este acela ca puteti cauta brazi de Craciun online. Puteti comanda un brad care va place de la un magazin online.

In ceea ce priveste brazii naturali insa, nu aveti posibilitatea de a face acest lucru, asa ca va trebui sa va deplasati in piata sau in locurile special amenajate pentru comercializarea brazilor de Craciun, pentru a alege unul.

 

0 Shares
You May Also Like