De ce sa alegi un apartament cu doua camere in Cluj Napoca?

0 Shares
0
0
0

Acasa este locul in care te intorci cu drag de oriunde ai fi calatorit, locul in care te regasesti si faci planuri pentru viitor.

Confortul casei sau al apartamentului in care alegi sa locuiesti, este baza pentru confortul unei vieti sanatoase si implinite. Apartament 2 camere Cluj reprezinta o oportunitate pentru toate acestea.

Suprafetele ideale unui spatiu de locuit aduc alegerea recreerii, a linistii, a lucrurilor correct si ecologic realizate.
Clujul este unul din orasele aflate in expansiune, un oras care imbratiseaza noul atat in stilul social de viata, al hobby-urilor sau al job-urilor, cat si in privinta stilului architectural, al constructiilor.

Oferta Eden Imobiliare aduce pe piata acel apartament cu 2 camere la care visezi de mult timp, acea oaza destinata libertatii tale si a lucrurilor frumoase pe care le doresti in viata ta. Acest tip de apartament cu 2 camere, este perfect cerintelor tale, deoarece este situat in zona preferata a orasului Cluj Napoca.

Altfel, ofera spatiu pentru o viata de cuplu sau poate fi impartit cu un coleg de apartament. Este util pentru vizitele neasteptate ale celor dragi, cat si pentru o singura persoana. Eden Imobiliare iti pune la dispozitie un apartament cu 2 camere ideal iar folosirea lui ramane la latitudinea ta!

Un apartament de doua camera corect utilat, cu facilitate electrice si electronice, amplasat intr-o zona propice activitatilor necesare in viata de zi cu zi, este locul ideal pentru o viata implinita.

La achizitie, comisionul este 0, poti alege chiar varianta cumpararii prin programul Prima Casa. Actele de identitate trebuie sa se afle in interiorul termenului de valabilitate, iar cazul in care buletinul/cartea de identitate au expirat in cursul anului curent, legitimarea se poate face fie cu pasaportul.

Certificatul de casatorie este absolut necesar la incheierea actului autentic, deoarece vanzarea-cumpararea este un act de dispozitie, ceea ce presupune consimtamantul ambilor soti, ori calitatea de soti nu se poate dovedi decat cu ajutorul certificatului de casatorie.

Cluj-Napoca este unul dintre cele mai importante centre academice, culturale si industriale din Romania. Ofera o multitudine de atractii turistice si monumente, are de asemenea cateva parcuri mari, cel mai renumit fiind Parcul Central care include un lac artificial cu o insula, precum si cel mai mare cazino din oras, Chios.

Orasul dispune de mai multe centre pentru cumparaturi, iar oferta pentru distractii sau dezvoltare personala este una variata. Alege orasul Cluj cu responsabilitate!

0 Shares
You May Also Like