De ce sa alegi tamplarie din lemn pentru casa ta?

0 Shares
0
0
0

De ce sa alegi tamplarie din lemn pentru casa ta?
Din cele mai vechi timpuri si pana astazi lemnul a fost considerat un material foarte bun din punct de vedere al constructiilor. Un bun termoizolator, un material capabil sa absoarba destul de bine sunetele, ce mai, o adevarat resursa la casa omului.

Mai mult decat atat, daca veti avea curiozitatea sa cautati in site-uri precum www.tgg.ro  veti constata ca lemnul este in continuare foarte apreciat, atat ca element cu rol structural, cat si ca element de design.

Tgg.ro este un spatiu virtual dedicat in totalitate lemnului sub toate formele sale. Prelucrat, mangaiat de lacuri fine care il fac parca mai aspectuos decat oricand, lemnul capata forme dintre cele mai rafinate, reusind sa aduca un plus de culoare si prestanta casei tale. [adsenseyu1]

Incepand de la usile de lemn din esente de stejar sau tei stratifica, si terminand cu accesoriile aferente unor produse de tamplarie de acest gen, ele cu toatele isi gasesc locul intr-un spatiu virtual minunat, care te primeste cu caldura si lumina.

Fie ca vorbim despre articole de mobilier de lux, fie ca facem referire la articole obisnuite din lemn, acestea toate isi au un loc foarte bine stabilit in viata noastra a tuturor. Lemnul are o multitudine de avantaje, pe langa cele de natura financiara.

Lemnul nu este doar un bun termoizolator, ci are si proprietati de a permite aerului sa  treaca din interior in exterior. Intr-un limbaj comun se poate spune ca lemnul “respira” si ca in acest fel se poate produce o egalizare a nivelului de umiditate dintr-o incinta.

Lemnul este un material care nu se deformeaza in timp, insa numai in ipoteza in care acesta este ingrijit in mod corespunzator, aceasta incluzand asigurarea unei protectii impotriva umiditatii. Fibrele lemnului pot reactiona in mod negativ in lipsa protectiei, aceasta insemnand contractii si umflari ale acestuia, ce conduc in mod clar catre deformarea vizibila a elementului.

De asemenea, lemnul folosit in cazul usilor poate fi ignifugat in prealabil, ca o masura suplimentara de protectie impotriva aprinderilor accidentale. Acesta este practic si modul prin care casele de lemn sunt protejate in acest sens, stiut fiind deja faptul ca lemnul are o anumita sensibilitate la foc si la  temperaturi ridicate.

[adsenseyu1]

Spre deosebire de alte materiale lemnul nu intampina dificultati in ceea ce priveste rugina. Aceasta poate fi o mare problema in cazul altor materiale folosite, deoarece tratamentele in acest sens sunt destul de costisitoare.

Culoarea lemnului nu se pierde in timp, spre deosebire de cazul vopselurilor aplicate pe tamplaria din alte tipuri de materiale. In anumite cazuri se poate intampla ca din cauza compozitiei chimice a acestor vopsele, sa se produca o decolorarea masiva in timp a nuantei, ceea ce nu este cazul usilor si a tamplariei din lemn.

Dincolo de acestea avantajele sunt nenumarate si din punct de vedere estetic. Faptul ca lemnul pare a fi un element masiv, contrastant parca cu eleganta si rafinamentul acestuia nu il poate contesta nimeni. Stiind aceste lucruri si mizand in acelasi timp cu pe ele, site-urile dedicate in totalitate produselor exceptionale din lemn, precum www.tgg.ro isi fac cunoscuta oferta si nu doar atat. Cunostintele si produsele de cea mai buna calitate se impletesc suav cu nevoile primordiale ale fiecarui utilizator in parte.

0 Shares
You May Also Like