De ce sa aleg un smartphone pentru a face fotografii?

0 Shares
0
0
0

De ce sa aleg un smartphone pentru a face fotografii?Populatia tanara, in mod special, isi doreste un smartphone. Si nu orice smartphone, ci unul performant. Asa se face ca telefoanele, chiar daca sunt destul de scumpe, se vand cu usurinta. Chiar daca e de-a dreptul trist, unii ajung sa faca rate la banca sau sa nu aiba ce manca, doar ca sa aiba un iPhone 5s.

Nu stiu daca e un lucru prea convenabil pentru cei care nu-si permit cu adevarat o astfel de achizitie, avand in vedere faptul ca doar un display iPhone 5s original poate costa destul de mult.

Bineinteles, il poti lua si mai ieftin, insa nu va fi original. Daca esti un cautarea unui display iPhone 5s original, intra pe www.magazingsm.ro si comanda unul.

[adsenseyu1]

Tehnologia a avansat enorm de mult in ultimii ani. Nu mai ai nevoie de PC daca ai un smartphone performant. De asemenea, tot mai multe persoane au inceput sa renunte la a-si mai achizitiona camere foto, si isi cumpara telefoane. Daca acum cativa ani, smartphone-urile nu ofereau o claritate in privinta calitatii fotografiilor, acum lucrurile s-au schimbat, iar calitatea imaginii a devenit una foarte buna. Bineinteles, acest lucru nu se intampla la toate smartphone-urile.

In cele ce urmeaza, vom vorbi de cat de bine fac fotografii o serie de telefoane inteligente. Am ales sa vorbesc despre cateva dintre ele, nu de cele mai performante, pentru ca sunt mai mari sansele ca ele sa fie folosite de cat mai multi utilizatori.

Nokia N8

Acest telefon este adesea preferat de cei care doresc fotografii de calitate. Pe suprafata telefonului intalnim un buton special pentru a face fotografii, insa acest lucru poate fi si un punct slab al telefonului, deoarece va fi dificil sa surprinzi momentele importante cu ajutorul unei singure maini. In momentul in care conditiile de lumini sunt bune, Nokia N8 poate face fotografii mai calitative decat un aparat foto cu o camera de 14 MP. Lentilele camerei sunt Carl Zeiss, rezolutia fiind de 12 MP.

Samsung Omnia 7

Un mare avantaj al acestui model consta in faptul ca zgomotul de imagine este mic. Din nefericire insa, calitatea fotografiilor nu este una excelenta. Este oarecum de inteles, daca luam in considerare faptul ca rezolutia este de doar 5 MP. Samsung Omnia se poate mandri cu faptul ca este un smartphone care poate face fotografii fara a fi necesara debocarea sau intrarea in meniu.

[adsenseyu1]

HTC Desire HD

Chiar daca are o rezolutie de 8 MP, calitatea pozelor facute cu acest model nu este nicidecum una la care te astepti. Chiar daca imaginile sunt luminate echilibrat, apar probleme cand vine vorba de focalizarea si redarea culorilor.
Totusi, smartphone-urile sunt preferate in locul unei camere foto.

Daca ai si un smartphone performant, atunci chiar ai fotografii uimitoare. De asemenea, folosirea telefonului mobil pe post de aparat foto prezinta si anumite avantaje, avantaje care castiga teren.

Asa cum probabil stii, smartphone-urile performante au un receptor GPS, astfel incat iti pot denumi fotografiile in functie de zona in care au fost facute, sau pot face o harta a locurilor vizitate de tine. De asemenea, nu trebuie sa uitam faptul ca putem incarca imediat fotografiile pe retelele de socializare.

0 Shares
You May Also Like