De ce parasesc consumatorii site-ul firmei tale?

De ce parasesc consumatorii site-ul firmei tale?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta, in momentul in care detii o afacere, iar firma ta are clienti in mediul online, carora le vinde produse sau servicii, te gandesti cum sa faci ca sa atragi cat mai multa lume spre afacerea ta.

Pentru a atrage cat mai multi clienti spre afacerea ta, va trebui sa stii cum sa iti promovezi site-ul firmei, iar in acest caz, ai putea apela la o agentie de optimizare seo, care sa iti optimizeze atat de bine site-ul, astfel incat acesta sa apara pe prima pagina cu rezultate a tuturor motoarelor de cautare.

Daca insa, vei observa faptul ca de la un anumit timp, consumatorii nu iti mai acceseaza atat de des site-ul, sau ca acceseaza site-ul iar apoi il parasesc rapid, atunci in mod evident va trebui sa iti dai seama ca este o problema, si ca trebuie remediata rapid.De ce parasesc consumatorii site-ul firmei tale?

Un motiv pentru care consumatorii pot sa iti paraseasca foarte rapid site-ul, ar fi acela ca designul site-ului este unul invechit. In ultima perioada de timp, din ce in ce mai multi consumatori sunt mai educati privind mediul online, si stu cum sa analizeze mediul online, asa ca stiu sa analizeze fiecare site.

Tocmai din acest motiv, daca site-ul firmei tale are un design invechit, va trebui sa te gandesti din ce in ce mai serios sa optezi pentru un alt design al site-ului, pentru ca in caz contrar, din ce in ce mai multi consumatori iti vor parasi rapid site-ul.

Deasemenea, un alt motiv datorita caruia din ce in ce mai multi consumatori aleg sa paraseasca foarte rapid site-ul tau, este acela ca viteza de incarcare a site-ului este una mica, iar site-ul se incarca din ce in ce mai greu.

In aceste conditii, cu siguranta web hostingul de care beneficiezi poate fi o cauza pentru incarcarea greoaie a paginilor site-ului, asa ca ai putea cauta o alta firma care sa iti ofere servicii de Gazduire Web – Gazduire Enterprise, de o calitate superioara.

Inainte de a alege gazduirea web, ai putea sa accesezi diferite forumuri, pentru a vedea care firme sunt mai recomandate, despre ce firme se spune ca nu ofera cele mai bune servicii, astfel incat sa te asiguri de faptul ca vei face alegerea cea mai buna.

Faptul ca site-ul firmei tale nu are personalitate, poate sa fie deasemenea un alt motiv datorita caruia din ce in ce consumatori il parasesc foarte rapid.

Pentru ca lumea sa ramana pe site, acesta ar trebui sa aiba un logo, sau sa aiba brandul firmei vizibil, pentru ca lumea va fi astfel motivate sa ramana pe site.

Asadar, dupa cum se poate observa, se pot gasi mai multe motive datorita carora consumatorii aleg sa iti paraseasca site-ul foarte rapid din momentul accesarii.

Pentru a nu permite ca acest lucru sa se mai intample, ar trebui sa apelezi la o echipa de specialisti, care sa depisteze problemele site-ului, si sa remedieze aceste probleme cat mai rapid, insa cu siguranta cateva dintre motivele prezentate in articol, si specialistii le vor depista asupra site-ului tau.

0 Shares
You May Also Like