De ce are nevoie afacerea ta de web hosting de un canal oficial pe Youtube?

0 Shares
0
0
0

De ce are nevoie afacerea ta de web hosting de un canal oficial pe Youtube?
Sa fim sinceri: daca esti proprietarul unei mici afaceri, fie ca este vorba de o firma de web hosting sau nu, te-ai inhamat la o munca destul de grea. Ai foarte multe de facut. Esti interesat de gazduire web la cele mai inalte standarde de performanta? Intra pe GazduireEnterprise.ro.

Tu iti faci propriul marketing, iti setezi produsele, tu contactezi clientii… Lista ta de lucruri “de facut” poate lua proportii ametitoare, crescand intr-una, pana in momentul in care nu vei mai putea face fata sau cel putin, nu cu aceeasi eficienta ca la inceput.

Astea fiind spuse, de ce te-ai mai deranja sa-ti creezi si un cont de youtube, pentru afacerea ta? Ce te-ar putea face sa-ti aloci din timp pentru a seta camere video, pentru a invata cum se folosesc, cum se inregistreaza un video-log?, etc.

Ei bine, exista cateva motive foarte importante pentru care ar trebui s-o faci, iar unele dintre ele sunt foarte atragatoare. Desigur, motivul principal ar fi numarul de utilizatori pe care ii poti atrage pe pagina ta.

[adsenseyu1]

Youtube este un site popular, foarte popular. Sa vedem mai jos cateva consideratii faptice, foarte adevarate, ce descriu foarte relevant situatia din ziua de astazi, cu privire la audienta Youtube:
–    4 miliarde de video-clipuri de pe Youtube sunt vizualizate zilnic.
–    Youtube primeste peste 800 de milioane de vizitatori unici pe luna.
–    60 de ore de continut video, sunt incarcate in fiecare minut.
–    Potrivit ultimelor statistici, din punct de vedere al popularitatii pe primul loc la nivel global se afla Google, urmat foarte aproape de Facebook si Youtube.
–    Numai daca tii cont de aceste statistici si nu poti ignora Youtube, ca instrument de baza al marketing-ului, pentru mica ta firma de web hosting, dar in afara acestor numere, exista si alte beneficii sau motive pentru care a avea un canal propriu de Youtube, este o idee excelenta:

1.    Accesibilitatea la nivel global.
Exista 23 de tari la nivel global care au cenzurat site-ul Youtube, dar spre deosebire de Koreea de Nord si Iran, nivelul de cenzura a fost destul de limitat chiar si in aceste tari.

[adsenseyu1]

Asta inseamna ca site-ul Youtube este disponibil in toata lumea, iar pentru o firma de web hosting, asta reprezinta si ofera oportunitati substantiale.

2.    Un mediu primitor.
Nimeni nu te forteaza sa privesti un videoclip pe Youtube. Singurele motive pentru care persoanele intra sa vizualizeze clipuri pe acest site, sunt distractia si aflarea de informatii. Gandeste-te la motivele pentru care ai vrea sa-l folosesti. Daca esti intr-un business de genul web hosting-ului, cu alte cuvinte un business care se bazeaza aproape 100% pe tehnologie, ce cale mai buna ar putea fi sa te informezi la obiect, in timp real?

Nu exista vreuna mai buna ca website-ul Youtube.com sau cel putin nu am gasit noi pana acum. Ai nevoie de instructiuni pentru re-bootarea unui server si nu stii unde sa cauti?

Youtube este raspunsul la problema ta. La fel si cu alte probleme de acest gen. Site-ul Youtube, poate fi un aliat de nadejde mai ales pentu startup-urile de web hosting, care sunt la inceput si nu au foarte multa experienta.

0 Shares
You May Also Like