De ce divorteaza cuplurile in Romania?

De ce divorteaza cuplurile in Romania?

0 Shares
0
0
0

Pentru aceasta intrebare, cu siguranta cauta raspuns o multime de persoane, asa ca in cele ce urmeaza vom discuta si noi despre motivele pentru care divorteaza cele mai multe cupluri in Romania.

Asadar, putem spune ca primul motiv este acela ca multe cupluri se casatoresc inainte ca partenerii sa se cunoasca foarte bine. Un cuplu care se casatoreste dupa 3 luni, are toate sansele sa opteze pentru divort Romania la scurt timp dupa casatorie, in momentul in care cei doi soti realizeaza ca pur si simplu nu sunt compatibili.

Exista alte cupluri in care nu se poate discuta despre iubire adevarata, dat fiind faptul ca unul dintre soti a decis sa se casatoreasca din interes. Fie sotul, fie sotia a avut o situatie financiara foarte buna, fie au existat alte motive pentru care s-a ajuns la casatorie.De ce divorteaza cuplurile in Romania?

Ei bine, o casatorie din interes cu siguranta nu este o casatorie care sa reziste in timp, asa ca de aici si pana la divort nu va mai fi decat un simplu pas de facut.

Alte cupluri divorteaza pentru ca sotul incepe sa isi faca anumite planuri de viitor, sotia are alte planuri de viitor, iar planurile acestora nu mai coincid. Nu de putine ori s-a intamplat ca unul dintre soti sa puna familia pe primul plan, in timp ce celalalt sot a ales sa puna pe primul plan cariera.

In aceste conditii, cu siguranta relatiile in familie nu vor mai fi bune, asa ca decat sa fie casatoriti doar de dragul de a fi casatoriti, sotul si sotia aleg sa puna capat casniciei.

Exista familii in care unul dintre cei doi soti este gelos peste masura. Se stie faptul ca si gelozia este buna la locul ei, insa atunci cand unul dintre soti exagereaza, si nu se opreste din a exagera cu scenele de gelozie, cu siguranta nu va mai trece mult timp pana cand se va ajunge unde stim cu totii, si anume la divort.

In alte familii, viciile sunt la moda, astfel ca unul sau chiar ambii soti fie consuma bauturi alcoolice, fie consuma substante interzise, iar de aici este firesc sa nu va avea cum sa rezulte o familie fericita. Cele mai mari sanse in acest caz sunt acelea de a se ajunge la divort in cel mai scurt timp posibil.

Exista deasemenea familii in care unul dintre soti, indiferent ca discutam despre sot sau despre sotie, incepe sa isi arate latura negativa si incepe sa devina violent/a. In aceste conditii, cu siguranta celalalt partener nu va accepta asa ceva, asa ca pana la divort nu va mai fi decat o chestiune de timp.

Asadar, dupa cum se poate vedea, pot aparea fel si fel de situatii in care doi soti nu se mai inteleg, si decid sa puna capat casniciei. Cel mai important este ca in cazul in care se ajunge in aceasta situatie, sa divorteze la notar, si sa existe si pe urma o relatie de prietenie si de respect intre cei doi, pentru vremurile de altadata.

0 Shares
You May Also Like