De ce conteaza anvelopele pentru orice masina?

0 Shares
0
0
0

De ce conteaza anvelopele pentru orice masina?
Anvelopele ii preocupa foarte putini pe soferi, sunt o parte a masinii care pur si simplu exista si functioneaza, primeste putina atentie, se asteapta de la anvelope sa mearga continuu, fara oprire, fara plangeri, fara intretinere.

Se cere mult de la anvelope, de la niste bucati de cauciuc, insa aceste bucati de cauciucuri sunt rezultatul unui proces complet de fabricare, sunt produse auto care ofera performante incredibile, care sunt mereu in contact cu soseaua, elemente, care putem spune usor ca sunt unele din cele mai importante din automobil.

Asadar, am stabilit ca anvelopele sunt mai importante decat credem noi, trebuie sa fie mereu in stare optima, in Suceava gasesti anvelope la Selgros, nu ezita sa le inlocuiesti cand devin nepotrivite pentru sosea.

[adsenseyu1]

Anvelopele necesita o atentie mult mai mare decat o oferim majoritatea dintre noi, din mai multe motive:

– Manevrabilitate, tot ce inseamna directia masinii, modul in care se conduce, nivelul de manevrabilitate pe care il ai pe sosea, in trafic, toate acestea depind de calitatea si starea anvelopelor tale .

– Distanta de franare, acest factor multi oameni nu il asociaza deloc cu anvelopele, insa exista o legatura stransa intre ele. Nu conteaza doar placutele de franare, si anvelopele contribuie substantial in distanta de franare pe care o ai in diverse conditii performanta, anvelopele afecteaza .

– Performantale masinii din mai multe puncte de vedere, de pilda iarna fara anvelope potrivite, de iarna, performantele masinii vor fi foarte scazute, la fel, daca ai o masina puternica, cu un monstru pe motor, fara anvelope potrivite nu vei putea transmite aceea putere pe sosea .

[adsenseyu1]

Fara anvelope masina nu ar functiona. Cred ca acest lucru, pe langa motivele enumerate mai sus pune lucrruile intr-o noua perspectiva. Ai grija de ele, verifica sa nu fie taiate, sa nu aiba umflaturi, si schimba-le cand nu mai ofera performentele necesare. Siguranta pe care o ai in trafic depinde si de ele.

Selgros Suceava
Produse alimentare si nealimentare
Str. Cernauti nr. 118 Suceava,
720089, RO
Tel: 0230 553 000
Fax 0230 553 199

0 Shares
You May Also Like