Cum se remediaza cele mai frecvente probleme ale iPhone X?

Cum se remediaza cele mai frecvente probleme ale iPhone X?

0 Shares
0
0
0

Pentru persoanele care isi doresc un smartphone de la Apple dar care nu isi permit cele mai noi modele, alegerea unui model iPhone X se poate dovedi cea mai inspirata solutie. iPhone X este un smartphone complet diferit de modelele anterioare, este primul model iPhone cu ecran OLED, si nu mai are iconicul buton de pornire.

La fel ca orice alt smartphone de pe piata, si iPhone X poate avea unele probleme de functionare, iar acest articol va ofera informatii utile in acest sens. Cititi pana la final pentru a sti ce suprize neplacute puteti avea daca detineti sau intentionati sa va alegeti un asemenea smartphone.

Cum se remediaza cele mai frecvente probleme ale iPhone X?

  1. Performanta dispozitivului incetineste

Daca deja detineti un asemenea smartphone, probabil ati observat ca exista situatii in care performanta acestuia scade. Acest lucru nu este ceva nou cu iPhone-urile si smartphone-urile in general si nu sunteti singurul utilizator care este surprins in mod neplacut. Exista o multime de utilizatori care discuta pe forumuri despre aceste probleme. Iata insa cum puteti remedia problema:

Cand starea de sanatate a bateriei scade sub 80%, iOS activeaza automat capacitatea de varf, care optimizeaza sau reduce consumul de energie in schimbul unei durate de viata mai lungi a bateriei. Puteti dezactiva aceasta caracteristica accesand Setari > Baterie> Sanatate baterie> Capacitate maxima de performanta> Dezactivare.

O inlocuire acumulator iPhone X poate imbunatati de asemenea performanta dispozitivului, si poate face ca telefonul sa se simta din nou ca nou. Pentru o astfel de problema, puteti merge cu dispozitivul intr-un service gsm, acolo unde specialistii se ocupa de asemenea reparatii hardware iPhone. Zi de zi, acestia au de efectuat astfel de reparatii.

  1. Problema legata de calitatea sunetului

Difuzoarele iPhone X ofera o calitate audio excelenta, dar sunt inca susceptibile la probleme cauzate de diferite resturi de murdarie si praf. Pe mai multe forumuri, utilizatorii s-au plans ca difuzoarele iPhone X suna ca si cand ar fi inabusite de praf, sau ca pot fi auzite diferite sunete ciudate. Desi nu exista o solutie definitiva, iata cateva solutii posibile care ar trebui sa dea rezultate pozitive.

Posibile remedieri:

  • Inainte de a va deplasa cu telefonul in service pentru ca specialistii sa se ocupe de inlocuirea difuzorului, asigurati-va ca setarile audio sunt echilibrate accesand Setari > Accesibilitate > Audio / Vizual, si glisand glisorul de echilibru stereo de la stanga la dreapta, pe mijloc.
  • Un difuzor murdar poate fi de asemenea, vinovat de o astfel de problema. Din acest motiv, este foarte important sa va asigurati ca indepartati orice urma de praf si particule libere din difuzoare, cu aer comprimat. Daca nu aveti aceasta posibilitate, luati o periuta de dinti nefolosita si periati orice material in exces.
  1. Probleme la incarcare

Unii utilizatori constata ca dispozitivele lor refuza sa se mai incarce. In aceste conditii, este important sa va asigurati ca incarcatorul este conectat la o sursa de curent care alimenteaza. Daca alt dispozitiv este alimentat de acea sursa de energie, mergeti mai departe.

Verificati portul de incarcare si indepartati praful si murdaria daca exista. Apoi, verificati incarcatorul si cablul de incarcare. Daca acestea se afla in stare perfecta, atunci trebuie sa mergeti mai departe.

Asigurati-va ca telefonul poate fi incarcat cu alt incarcator compatibil. Daca incarcarea functioneaza, atunci probabil aveti nevoie de un alt incarcator. In cazul in care nici cu alt incarcator, nu se incarca dispozitivul, atunci probabil mufa de incarcare este defecta. O vizita in service cu telefonul va scapa de aceasta grija. Specialistii vor verifica mufa de incarcare, si o vor inlocui daca aceasta este problema in cel mai scurt timp.

0 Shares
You May Also Like