Cum se executa corect amorsarea peretilor?

0 Shares
0
0
0

Cum se executa corect amorsarea peretilor?Pentru orice constructor este important ca la final lucrarea executata sa fie de calitate, la fel cum pentru orice magazin de produse destinate constructiei si renovarii este important ca la final, clientii sa fie multumiti de calitatea materialelor folosite.

Un astfel de magazin de produse necesare domeniului finisajelor in constructii este Adrenco. Daca vrei sa vezi produsele disponibile, intra pe www.adrenco.ro.

Adrenco te ajuta cu achizitionarea multor  materiale necesare, insa tu trebuie sa stii clar ce anume ai nevoie. Verifica in permanenta site-ul si vei putea beneficia si de o multime de oferte care cu siguranta iti vor fi pe plac.

Partea legata de amorsarea peretilor este deosebit de importanta. Daca nu amorsezi in mod corect peretii, la finalul lucrarii vei avea parte de surprize total neplacute. Amorsa se aplica inaintea aplicarii varului lavabil pentru a da aderenta necesara si pentru un consum mai mic de vopsea lavabila.

[adsenseyu1]

Inainte de aplicarea amorsei, cel mai important aspect tine de cat este peretele de uscat. Trebuie sa te asiguri de faptul ca acesta este perfect uscat. Asteapta suficient timp, deoarece altfel lucrarea ta va fi compromisa. In constructii, trebuie sa ai multa rabdare daca vrei sa-ti iasa totul foarte bine.

Inainte de a trece la aplicarea propriu-zisa, trebuie sa te mai asiguri si de faptul ca ai urmat intocmai instructiunile de utilizare pentru produsul pe care urmeaza sa il folosesti. Nu uita ca este deosebit de important sa amesteci extrem de bine continutul inainte de aplicare.

Pentru a aplica amorsa ai nevoie de o bidinea si de o pensula. Pensula este necesara pentru suprafeltele mai greu de acoperit, cum ar fi colturile.Amorsa se intinde cu atentie pe toata suprafata peretelui, in mod uniform, astfel incat sa acoperi cu grija fiecare centimetru in parte. Ea trebuie sa patrunda in absolut toate crapaturile.

Dupa ce aplici stratul de amorsa, lasa peretele sa se usuce foarte, foarte bine  inainte de a aplica vopseaua lavabila. E posibil ca uneori, sa fie nevoie de inca un strat de amorsa. Cum iti dai seama? Dupa ce s-a uscat primul strat de amorsa pe care l-ai aplicat, aplica pe o suprafata mica inca un strat. Daca acest al doilea strat devine lucios, totul este in regula si nu mai necesita o a doua aplicare pe intreaga suprafata.

[adsenseyu1]

Atunci cand aplici amorsa, ia in considerare si faptul ca este important sa o aplici la o lumina suficient de buna pentru a fi sigur de faptul ca ai aplicat pe fiecare centimetru in parte.

Multe din lucrarile din constructii necesita o atentie deosebita. Trebuie sa fie o persoana extrem de rabdatoare si sa acorzi lucrarilor executate timpul
necesar pentru a finaliza totul in cele mai bune conditii.

Domeniul constructiilor este unul vast, dar frumos, iar satisfactia pe care o ai in momentul in care o anumita lucrare iese din mainile tale, nu poate fi descrisa in cuvinte. Trebuie insa si putina indemnare, pentru ca nu oricine e facut pentru orice meserie, insa merita sa incerci. Cu incredere si perseverenta vei reusi sa faci lucruri de care poate nu te credeai capabil vreodata.

0 Shares
You May Also Like