Cum sa micsoram riscurile si sa crestem profiturile pariurilor sportive

0 Shares
0
0
0

Cum sa micsoram riscurile si sa crestem profiturile pariurilor sportiveBiletul zilei pe care ni-l prezinta mai toate siteurile de pariuri sau de ponturi pentru pariuri sportive, reprezinta o modalitate destul de buna de a alege meciurile potrivite pentru un bilet castigator.

Insa, trebuie sa fim atenti atunci cand vine vorba de biletul zilei, intrucat nu toate meciurile prezentate sunt intotdeauna si corect alese. In cele ce urmeaza vom discuta cateva chestiuni legate de cum sa ne crestem profiturile si in acelasi timp cum sa micsoram riscurile pariurilor sportive.

Ce-i trebuie pariorului pentru a castiga in casele de pariuri? In primul rand, desigur, trebuie sa efectueze operatiuni de succes cu pariurile si in al doilea rand, trebuie sa aiba grija de banii castigati. Managementul banilor este usor, trebuie doar sa urmam una dintre multele strategii bazate pe risc minim. Este foarte greu sa obtii maximum din pariuri. Pariorilor experimentati le place sa utilizeze cotele pariurilor in timp real, acestea permitandu-le sa reactioneze in functie de schimbarile produse in timpul jocului.[adsenseyu1]

Uneori, circumstantele noi ne forteaza sa ne schimbam deciziile in favoarea celeilalte echipe; in astfel de cazuri, este aproape imposibila neglijarea oportunitatii de a face ajustari in pariurile alese. Este oricand posibil sa crestem profiturile sau sa micsoram pierderile. Vom vorbi in cele ce urmeaza cum sa facem acest lucru utilizand pariurile simple sau combinate, cunoscute de orice parior.

Sa luam in considerare cateva dintre tacticile ilustrative care ne pot reface balanta contului in doar cativa pasi. Sa incepem cu pariurile combinate banale, care sunt atat de populare in randul pariorilor si care de cele mai multe ori ii insala. Ce meciuri sunt, de obicei, folosite de catre cei care planuiesc sa faca un pariu combinat (vorbim aici despre “a castiga” si nu de a incerca sa obtina o avere)?

Desigur, cele in care exista o favorite clara. Intr-adevar, succesul pariului nu este foarte mare in sine, insa, coroborat cu alte cote, poate aduce de 2, 3 sau chiar patru ori mai mult profit. Exemplu: am ales patru meciuri cu echipe puternice (A) si echipe mai slab cotate (B). Apoi, facem o combinatie frumoasa si asteptam sa iasa.

A1 – B1 (A1 castiga, cota 1.32)
A2 – B2 (A2 castiga, cota 1.35)
A3 – B3 (A3 castiga , cota 1.25)
A4 – B4 (A4 castiga, cota 1.28)
Cota totala – 2.85

[adsenseyu1]

La un pariu de 100 de lei, vom obtine un profit avantajos, dar daca se inatampla sa nu iasa? Sa spunem ca primele trei favorite si-au facut treaba si ramanem la mana lui A4. Exista putine cazuri in care toate favoritele castiga. Ca sa ne asiguram, mai luam 25 de lei si punem la ultimul meci X2 (cota 8).

In cazul in care toate pariurile vor fi pastrate in pariul combinat, vom obtine 285 de lei din 125 pariati. In cazul in care echipa adversa nu poate pune probleme echipei A4 vom obtine doar 200 de lei. Cu toate acestea, cu pariurile “sansa dubla” putem sa ne micsoram riscurile pariurilor facute rapid.

Pentru mai multe ponturi pentru pariurile pe fotbal accesati .

Alte stiri actuale :

1. Pariurile sportive, un microb care face ravagii
2. Mutu vorbeşte despre condamnaţii Gigi şi Meme!
3. A câştigat la pariuri sportive leafa pe un an, cu un bilet de 1 leu
4. Un bucureştean a câştigat 30.000 de euro la pariuri sportive, cu 2,5 lei
5. Romania pariaza pe jocurile de noroc online. Din nou
6. A câştigat o sumă fabuloasă la pariurile sportive dar casele de pariuri refuză să-i dea banii

0 Shares
You May Also Like