Cum sa-mi curat casa in mod corect?

0 Shares
0
0
0

Cum sa-mi curat casa in mod corect?
Facem totul pentru a avea o locuinta minunata. Incercam sa alegem ceea ce ne place,  astfel incat sa ne incadram intr-un buget stabilit de noi la inceput. Unii alegem parchet masiv din lemn de stejar, altii din lemn de brad sau frasin.

Pentru un pret parchet masiv stejar corect, intra pe Kormos-parchet.ro. Aici vei gasi o serie de promotii pe care nu le poti refuza daca esti in cautarea unui parchet masiv din lemn de stejar. Nu spune nimeni ca nu vei mai gasi in alta parte un pret parchet masiv stejar la fel, insa aici e vorba si de calitate, nu doar de pret. Intra pe site si comanda acum parchetul de care ai nevoie.

Orice casa necesita curatenie pentru a arata bine. Multe gospodine fac tot felul de greseli atunci cand vor sa faca in casa curatenie. Iata cateva stafuri care te vor ajuta sa-ti cureti corect casa:

Nu curata podelele din lemn si parchetul cu apa

[adsenseyu1]

Daca tot am vorbit de parchetul din lemn, amintim acum de una dintre cele mai comune greseli facute atunci cand vine vorba de curatarea pardoselilor din lemn. Niciodata acestea nu trebuie curatate cu apa. Cel mai bine e sa pulverizezi pe suprafata apa cu solutie speciala si sa stergi cu o carpa uscata sau cu un mop uscat. Apa multa dauneaza lemnului si in timp acesta se deterioreaza.

Nu folosi un spray cu alcool pentru a curata electronicele

Pentru curatarea electrocasnicelor ca TV-ul, laptopul, etc. indicat ar fi sa folosesti o solutie speciala pe care sa o aplici pe o carpa uscata. Niciodata nu se aplica solutie direct pe electronice. Tine cont de acest aspect daca nu vrei sa te trezesti ca acestea nu mai functioneaza

Nu folosi solutii de curatat in exces

Ne place atunci cand casa arata luna si cand totul miroase atat de frumos. Insa, cand faci curatenie nu e indicat sa folosesti in mod excesiv solutiile de curatat, deoarece in timp ajung sa deterioreze suprafata curatata. La fel ca si in cazul electronicelor, se recomanda aplicarea solutiei pe carpa, nu direct pe suprafata. Tine cont de aceasta greseala si incearca sa o eviti.

[adsenseyu1]

Nu folosi solutii abrazive pentru a curata cada si chiuveta

Uneori cada si chiuveta trebuie curatate foarte bine, deoarece pot aparea diverse pete. Ei bine, nu e indicat sa folosesti solutii abrazive, deoarece acestea afecteaza materialele din care sunt construite cada si chiuveta. Cel mai bine e sa le cureti cu o solutie lichida si o carpa.

Curata geamurile cand afara e innorat si racoare

Ai vazut vreodata oameni care spalau geamurile cand afara era innorat? Asa-i ca te-ai gandit ca e o prostie ceea ce ei fac? Ei bine, se pare ca cel mai bine e sa cureti geamurile atunci cand afara nu e cald si soare. De ce? Pentru ca solutia se evapora repede si pe geam raman pete. Asadar, data viitoare alege sa cureti geamurile cand afara e mai racoros.

Tine cont de sfaturile amintite mai sus si curata casa in mod corect.

0 Shares
You May Also Like