Cum sa iti impodobesti corect bradul de Craciun?

Cum sa iti impodobesti corect bradul de Craciun?

0 Shares
0
0
0

Intreaga petrecere are loc la picioarele lui: bradul de Craciun! Insa cand vine vorba de impodobire, lucrurile nu sunt intotdeauna atat de usoare. Iata cateva greseli de decor de evitat atunci cand iti faci bradul de Craciun. Alege un brad artificial de Craciun de buna calitate, care sa te tina mai multi ani.

A venit momentul sa impodobim bradul de Craciun! Scoateti cutiile care contine globurile si ghirlandele de Craciun, lansati playlistul preferat de Craciun si lasati magia sa functioneze. In sfarsit, uneori magia nu actioneaza: prea incarcat, prea colorat, prea dezechilibrat, bradul tau de Craciun nu este la fel de cald si elegant ca in imaginatia ta.

  1. E gresit sa atarni mai intai globurile de Craciun

Pentru un brad frumos impodobit va recomandam sa urmati o anumita ordine in implementarea elementelor decorative:

Ghirlande usoare: este important sa le asezi mai intai pentru ca vor structura intregul. Cu toate acestea, verificati daca functioneaza corect inainte de a le instala.

Ghirlande neluminoase: urmeaza ghirlandele clasice, dand tonul copacului. Ai grija sa ai o mana usoara pentru a lasa loc pentru restul decoratiunilor.

Globuri mari de Craciun: incepeti cu cele mai mari (si mai grele) globuri de Craciun. Acestea ar trebui sa fie clar vizibile, dar aveti grija sa nu le asezati prea mult la capatul ramului. Sub greutatea globurilor, ramurile se puteau indoi.

Celelalte decoratiuni de agatat: apoi, iti vei distribui decoratiunile mai mici si mai usoare, care, la randul lor, pot atarna delicat la capatul crengilor.

  • E gresit sa va supraincarcati copacul cu decoratiuni

Prins de entuziasmul pregatirilor, ai incercat sa-ti asezi toate decoratiunile de Craciun pe brad? Supraincarcarea bradului poate fi putin greu de privit din punct de vedere vizual. Sfatul nostru pentru oamenii care tind sa fie foarte entuziasti: setati o tema pentru un decor armonios de Craciun. Arborele tau va fi traditional, alb, auriu, rosu? Aceasta tema va fi ca un reoer si va va cere sa sortati prin decoratiunile de Craciun disponibile.

  • E gresit sa adaugati prea multe culori

Vrei culori pentru bradul tau? Pentru a evita aglomeratia vizuala, ne vom limita pentru decorarea bradului la maximum trei culori. Si un copac de o singura culoare? Ideea este foarte cocheta, dar arborele monocrom poate avea uneori o redare oarecum plictisitoare. Pentru a aduce un pic de usurare, te poti juca apoi cu texturi: decoratiuni mate, stralucitoare, cu sclipici etc.

  • E gresit sa uiti de baza copacului

Nu neglija baza copacului! Fie ca ai ales un copac artificial, iti stau la dispozitie mai multe optiuni pentru a imbraca baza copacului:

Cosul: de ce sa nu asezi baza copacului intr-un cos frumos de rachita? Pentru mai multa stabilitate, vom alege un cos destul de mare.

Punga de hartie: acelasi spirit ca si cosul. Puteti folosi si hartie kraft care va avea avantajul de a se adapta exact la dimensiunea bazei arborelui dumneavoastra.

Un suport minimalist: iti poti fixa copacul taiat datorita unui suport metalic curat si eficient. Alege un suport potrivit pentru dimensiunea arborelui tau.

Baza de hartie creponata: o tesatura fina, rotunda, care acopera picioarele de plastic. Poate fi din pasla in culori de Craciun sau din tesatura de bumbac care imit zapada, sau bineinteles, hartie creponata.

0 Shares
You May Also Like