Cum sa inveti engleza usor?

0 Shares
0
0
0

Cum sa inveti engleza usor?
Sunt foarte multi cititori care vor sa stie cum pot sa invete limba engleza mai usor si cum pot sa isi imbunatateasca nivelul de cunostinte actual, in asa fel incat sa poata sa treaca de diverse probe cum ar fi un interviu de angajare.

Venim cu sfaturi care sa va ajute si va vom prezenta aceste idei mai jos. In plus pentru persoanele care simt nevoia sa se pregateasca intensiv avem urmatorul mesaj: “invata engleza cu ajutorul unor cursuri speciale de engleza”.

Pentru a va imbunatati vocabularul va sfatuim sa invatati fraze complete pe langa cuvintele individuale deoarece tot timpul va va fi mai usor sa va amintiti un cuvant daca a fost introdus intr-un anumit context decat daca ati invatat cuvantul respectiv din dictionar.[adsenseyu1]

Mintea va asocia acel cuvant cu o anumita fraza si va va fi mult mai usor sa va amintiti de cuvantul respectiv. Prin urmare nu va mai chinuiti sa invatati doar cuvinte ci incercati sa memorati propozitiile cu respectivele cuvinte.

Cea mai des intalnita problema la cei care invata limba engleza este lipsa de practica. Chiar daca majoritatea au studiat la facultate sau la scoala limba engleza faptul ca nu au mai exersat ulterior le-a afectat modul de comunicare in limba respectiva.

De aceea va recomandam sa vorbiti cat mai mult cu orice persoana dispusa sa va asculte. Conversand va veti putea pastra abilitatile de comunicare in engleza si creierul in alerta atunci cand cineva incepe sa se exprima intr-o limba straina. Pentru a dobandi fluenta in exprimare trebuie sa practicati.

Sunt si multi copii care sustin ca au invatat engleza din desene animate. Multi oameni reusesc sa invete engleza din filme si chiar daca nu inteleg toate cuvintele creierul este concentrat pe actiune si dezleaga informatiile. Un sfat ar fi sa va setati subtitrarea in limba engleza si in acest mod veti putea sa cititi usor cuvintele si veti putea auzi cum se pronunta respectivele cuvinte corect.

[adsenseyu1]

Dand un search pe Google puteti cauta versurile preferate si puteti face o mica analiza pe text. Multe dintre piesele preferate vor avea astfel un nou inteles. Uneori ascultam muzica din instinct fiind atrasi de linia melodica fara sa acordam o foarte mare importanta versurilor. Va recomandam sa fredonati refrenurile preferate, sa scrieti versurile care va plac in agenda si sa subliniati noile cuvinte.

In multe cazuri gramatica nu este chiar atat de importanta. Este important sa aveti un vocabular cat mai diversificat si sa stiti cum trebuie puse cuvintele in fraza decat sa stiti toate regulile complicate de gramatica. Stim ca asta pare o sugestie ciudata deoarece la scoala am invatat ca trebuie sa stim gramatica si sa stim toate regulile si toate timpurile.

Problema apare din cauza faptului ca deveniti foarte concentrati pe regulile de gramatica si nu va mai exprimati fluent. Aveti pauze mari si va ganditi de mai multe ori inainte de a spune ceva.

Prea multe reguli pot ingreuna informatia si va pot face sa va exprimati greu. In loc sa va afudati in gramatica mai bine cititi mai mult in engleza. Nu trebuie sa fie texte grele ci scurte povestiri, bancuri sau articole din ziare.

0 Shares
You May Also Like