Cum sa alegi spatiul ideal pentru nunta ta

Cum sa alegi spatiul ideal pentru nunta ta?

0 Shares
0
0
0

Celebrarea unei nunti se caracterizeaza intotdeauna prin personalitatea miresei si mirelui. Unul dintre factorii care imprima cel mai mult brandul cuplului este locul petrecerii – un scenariu in care totul se intampla si care va dicta stilul festivitatii. Optiunile de spatii de nunta sunt multe si alegerea cu atentie este esentiala.

Pentru a obtine aceasta alegere corecta, trebuie sa luati in considerare cateva puncte. Vreti sa stiti ce sunt? Continuati sa cititi acest articol si intelegeti cel mai bun tip de spatiu pentru ceremonia dvs.!

Numarul de persoane

O sala construita pentru a gazdui 400 de persoane poate fi lasata  goala daca nunta dvs. are doar 150 de invitati. In mod similar, un salon aglomerat poate fi incomod pentru oaspeti.

Asadar, opteaza pentru spatiile de nunta care alcatuiesc numarul de persoane asezate in functie de numarul de invitati.

Ora si vremea evenimentului

Acestea sunt, de asemenea, puncte importante. Daca aveti de gand sa va casatoriti noaptea sau iarna, este mai bine sa nu faceti ceremonia intr-un spatiu deschis, din cauza insectelor care pot intra in cale si, de asemenea, a climatului mai rece. In mod similar, o nunta de dimineata este mai mult legata de spatii luminoase si deschise.

Locatie si acces

De asemenea, este necesar ca spatiul ales sa aiba acces usor si sa fie bine amplasat. Daca aveti de gand sa va casatoriti intr-o ferma, de exemplu, este important sa cereti harta si sa verificati semnele de-a lungul drumului care indica cum sa ajungeti la spatiul destinat.

Stil de nunta

Desi decorul da o atmosfera total diferita mediului si au puterea de a transforma locul intr-un spatiu care este fata miresei si mirelui, este de asemenea important sa ne gandim daca locul este legat de stilul petrecerii.

Daca petrecerea este mai informala, nu se va potrivi pentru a inchirierea unui salon somptuos si invers. Prin urmare, merita sa lasati totul aliniat, astfel incat petrecerea sa se potriveasca cu personalitatea miresei si mirelui.

Documentatia salii de nunta

Aceasta este o parte foarte importanta: ca fiecare parte, regularizarea sunetului puternic si a sistemului de incendiu trebuie sa fie la timp. Nu uitati sa verificati daca autorizatia de functionare a salii este valabila pentru a nu avea surprize neplacute in ziua petrecerii. Un sfat bun va poate ajuta sa alegeti si sa verificati acest tip de documentatie.

Planul de urgenta

Daca aveti de gand sa va casatoriti in aer liber, acest subiect este foarte important! Verificati cu cei responsabili pentru locul de petrecere daca au un plan B in cazul in care ploua sau se intampla ceva neasteptat. Este important ca o sala acoperita sa fie rezervata si sa aiba o capacitate suficienta pentru a gazdui confortabil toti oaspetii.

Tipurile de spatii de nunta sunt multe si fiecare are stilul si frumusetea sa. Pentru a decide cel mai bun loc sfatul este de a cerceta, a avea rabdare si a vizita targuri de nunti. Toate acestea va vor ajuta sa va puneti intrebarile si sa faceti cea mai buna alegere pentru ziua cea mare mai ales daca aveti un buget mai limitat si deja cautati rochii de mireasa ieftine Cluj sau alt oras mare.

0 Shares
You May Also Like