Cum sa alegem florile în funcție de mesajul transmis

Cum sa alegem florile în funcție de mesajul transmis?

0 Shares
0
0
0

Trimiterea de flori ne poate ajuta să ne arătăm o varietate de sentimente, de la exprimarea dragostei până la condoleanțelor sau a scuzelor. Naturale, frumoase și parfumate, sunt capabile să provoace un răspuns emoțional la aproape orice destinatar. În mii de ani de când ne dăruim flori unul altuia, acestea au devenit cadouri tradiționale pentru multe ocazii speciale.

Uneori, alegerea florilor poate fi influențată de tradiție sau de etichetă, luând o decizie care poate părea simplă la început dificilă. Pentru a vă ajuta, am pregătit acest ghid pentru alegerea florilor potrivite în aproape orice context.

Ziua Îndrăgostiților

Trandafirii sunt prima floare care îți vine în minte de Ziua Îndrăgostiților. Roșul și rozul vibrant sunt simbolul perfect al pasiunii și al romantismului în relația ta. Arată grozav un singur fir, dar și ca parte a unui buchet mic sau a unuia mai mare.

În timp ce trandafirii sunt alegerea tradițională, alte soiuri precum lalelele, zambilele, orhideele și garoafele împărtășesc această dragoste radiantă, făcându-i o alternativă excelentă la trandafiri, pentru a se împerechea cu un buchet frumos într-o zi specială. Poți alege și un buchet de frezii multicolore pentru că nu vei da greș.

Flori de ziua mamei

Mama are un rol special în viața ta, așa că este bine să-i oferi niște flori speciale de 8 martie. Ar trebui să alegi un aranjament care să o facă să se simtă apreciată și apreciată, dar și ceva ce îi place. Optează pentru buchete strălucitoare și vibrante – garoafele colorate și trandafirii cu crizanteme, crini și margarete sunt alegeri grozave.

Nu numai că vor lumina orice cameră, dar parfumul lor delicat vă va împrospăta casa pentru zilele următoare.

Flori pentru felicitări

Există multe ocazii de felicitare: fie că este un nou loc de muncă, o absolvire sau o nouă casă, florile sunt una dintre cele mai bune modalități de a-ți exprima sentimentele. În funcție de motivul pentru care le trimiteți, de perioada anului și de gustul destinatarului, poate doriți să luați în considerare tipul de flori pe care să le alegeți.

De exemplu, dacă cumpărați un cadou de inaugurare pentru un prieten vara, un buchet frumos de flori colorate și parfumate va face ca noua lor casă să pară proaspătă și caldă.

Aranjamentele de primăvară ar trebui să fie puțin mai șterse pentru un aspect mai rafinat, în timp ce nuanțele mai profunde și mai bogate funcționează cel mai bine iarna.

Flori pentru nou-născut

Florile sunt simboluri minunate ale nou născuților, așa că sunt un cadou grozav pentru a primi un copil pe lume, în timp ce transmite cele mai calde urări unui părinte fericit. Cel mai bine este să rămâi la culorile tradiționale care se potrivesc cu sexul noului venit, așa că optează pentru albastru și mov bogat pentru băieți și roz pentru fete.

Trandafirii mari, colorați reprezintă o piesă centrală excelentă pentru acest aranjament și îi puteți echilibra cu flori mai mici pentru a completa nuanța petalelor. Dacă trimiți cadouri cu flori la spital, ar putea merita să alegi flori care abia sunt parfumate pentru a se potrivi tuturor vizitatorilor.

0 Shares
You May Also Like