Cum poti ajunge in top 3 in motorul de cautare Google ?

0 Shares
0
0
0

Cum poti ajunge in top 3 in motorul de cautare Google ?
Pentru a avea succes in mediul online ai nevoie ca site-ul tau sa ocupe o pozitie foarte buna in rezultatele celor mai utilizate motoare de cautare . Tot ce trebuie sa faci pentru a obtine acest lucru este sa accesezi chiar acum cea mai buna companie de optimizare seo prin articole DanBradu.com, din tara noastra.

Azi o sa vorbim despre pozitia in motoarele de cautare , insa mai intai vreau sa va prezint si topul celor mai populare browsere ( browser = aplicatie cu ajutorul caruia utilizatorul gaseste in mediu online orice tip de continut doreste ) . Iata care sunt acestea : Google Chrome , Firefox si Internet Explorer . Crome este preferatul a 53% dintre internauti , in timp ce 27% prefera Firefox si 11% Internet Explorer .

Utilizatorii cauta pe internet o intreaga diversitate de informatii . Aceste informatii pot fi gasite cu ajutorul motoarelor de cautare . In top 3 cele mai accesate motoare de cautare se afla Google , Bing si Yahoo .

[adsenseyu1]

Google este accesat lunar de nici mai mult nici mai putin de 900 de milioane de utilizatori unici . Bing inregistreaza 165 de milioane de utilizatori  in timp ce Yahoo Search este accesat de aproximativ 160 de milioane de utilizatori , ma refer , desigur , la utilizatori unici / luna .

Ask.com si Aol sunt ale motoare de cautare pe care le acceseaza in medie 125 respectiv 33 de milioane de utilizatori unici in fiecare luna .

Toti acesti utilizatori pot sa reprezinte potentiali clienti pentru afacerea ta . Pentru a avea succes ai nevoie ca site-ul tau sa se afle pe prima pagina in cele mai utilizate motoare de cautare . Ideal ar fi ca site-ul tau sa se afle printre primele trei rezultate in prima pagina .

Cu cat pozitia site-ului este mai buna cu atat creste traficul , ceea ce va conduce implicit catre succesul afacerii tale .

Daca vrei sa ai succes in mediul online trebuie sa iti stabilesti o serie de obiective .  Desigur , principalul obiectiv al fiecarei afaceri este PROFITUL . Insa , pentru a ajunge la acest stadiu trebuie sa indeplinesti o serie de ‘’obiective mai mici ‘’ . Iata care ar trebui sa fie acestea :

•    O afacere de succes trebuie sa fie capabila sa produca vanzari atat online cat si offline  ;
•    Adresele de email ale clientilor trebuie sa fie stranse intr-o baza de date ;
•    In mediul online poti sa ai succes numai daca te faci cunoscut , asadar pune accent pe notorietate ;

[adsenseyu1]
•    Inregistreaza venituri din reclame ( CPC si CPM ) ;

Nu este usor sa ajungi sa ocupi una dintre primele pozitii in Google , ma raportez la acest motor de cautare deoarece este cel care inregistreaza cei mai multi vizitatori unici/luna , dupa cum am precizat cateva randuri mai sus . Iata cateva reguli pe care trebuie sa le respecti pentru a avea o pozitie cat mai buna :

•    Pune la dispozitia utilizatorilor continut de cea mai buna calitate ;
•    Utilizeaza cel mai bun sistem de optimizare pentru motoarele de cautare ;
•    Pune bazele unei comunitati , care sa iti permita sa te faci cunoscut in mediul online dar si sa mentii legatura cu clientii tai .

Pe langa toate acestea mai trebuie sa intelegi foarte bine modul de functionare al algoritmului prin care motorul de cautare Google afiseaza paginile web . Stiu , suna foarte complicat , tocmai de aceea iti recomand sa apelazi la o companie specializata .

0 Shares
You May Also Like