Cum organizam o nunta pe placul tuturor?

0 Shares
0
0
0

Cu totii avem o anumita gasca de prieteni sau anumiti membri ai familiei pe care dorim sa ii avem alaturi la cele mai fericite evenimente pentru a ne bucura impreuna si in cele mai grele momente ale vietii noastre pentru suportul emotional pe care ni-l pot oferi acestia.

Pana la urma, cine este mai potrivit decat aceia pe care ii simtim aproape sufletului nostru sa ne fie alaturi in orice fel de moment?

Fie ca discutam aici despre momente triste sau momente de fericire absoluta, fiecare dintre noi trebuie si merita sa aiba alaturi oamenii dragi.

Un grup mare de prieteni inseamna ca distractia este garantata, asa cum spune si zicala imprumutata de la amicii nostri englezi -“The more, the merrier!”, insa un grup mare de prieteni implica si o logistica deosebita, pentru ca va trebui sa ne sincronizam cu prietenii nostri sau sa sincronizam micile grupulete din interiorul gastii noastre.

De cate ori nu am plecat intr-un grup mai mare intr-o excursie si ne-am trezit in mijlocul unui conflict legat de obiectivele turistice pe care ar trebui sa le vizitam sau de modul in care ne vom organiza timpul ?

Cate cine in oras nu au fost amanate de-a lungul timpului pentru ca nu se punea toata lumea de acord asupra localului unde ar trebui sa ne petrecem seara ?

Cand vine vorba despre o petrecere, nici nu mai discutam, pentru ca trebuie sa ne punem cu totii de acord asupra unor elemente cheie ale petrecerii in sine precum : unde vom organiza seara, sau ziua, dupa caz, ce fel de sala vom inchiria , ce bautura si ce mancare va fi servita si asa mai departe.

Aceste mici detalii pot transforma o seara intr-una de succes sau o pot transforma intr-un esec total. De aceea, cand ne gandim la organizarea unui eveniment de mare amploare, precum organizarea unui botez, a unei petreceri de logodna sau a unei nunti, trebuie sa ne gandim cu foarte mare atentie la toate deciziile pe care le luam si sa fim foarte bine informati in ceea ce priveste preferintele tuturor invitatilor nostri.

Nu va conta doar locatia in care ne dorim sa organizam evenimentul, deci restaurantul sau sala de nunti in sine, ci si tipul de mancare servit in ziua sau in seara cu pricina.

Si pentru ca in ziua de azi preferintele culinare devin din ce in ce mai diverse, este usor de inteles de ce cand discutam de tipul de mancare servit ne vedem pusi in dificultate. Vom avea in mod sigur prieteni vegani, prieteni vegetarieni, ovo-lacto-vegetarieni sau care adopta un regim special, deci cum rezolvam aceasta problema ?

Va trebuie, in mod clar, sa gasim un restaurant care, pe langa o sala de nunti incapatoare si care sa fie potrivita decorului pe care ni-l dorim, sa ne poata oferi un meniu variat si adaptabil pentru invitatii nostri.

Maldini Timisoara va ofera acum nu doar un meniu variat si servicii impecabile de servire, dar si o sala de nunti care va fi perfecta pentru cei dragi noua si care ne va transforma ziua nuntii intr-una de neuitat!

0 Shares
You May Also Like