Cum obtinem bonusurile de la casele de pariuri?

0 Shares
0
0
0

Cum obtinem bonusurile de la casele de pariuri?

Ofertele, bonusurile si promotiile, ne fac viata mai frumoasa, nu-i asa? Din orice domeniu ar veni ele, acestea sunt intotdeauna binevenite. Indiferent de suma sau de procent, bonusurile sunt cele care ne fac sa ne abatem din drumurile noastre si sa alegem in consecinta produsele care beneficiaza de acestea.

Acelasi lucru se aplica si in cazul caselor de pariuri online, cele care isi prezinta oferta larga de produse, insotite de bonusuri considerabile, oferite doar pentru simpla alegere a acestora.

Cum oferta este foarte variata, poate nu intotdeauna alegem cele mai bune case de pariuri pe net, iar algoritmul de cautare nu trebuie sa aiba la baza o simpla suma de bani pe care acestea ni le pun la dispozitie ca bonusuri de inregistrare. Cautati cu predilectie siteuri care va ofera categoria pariuri sigure pe net.

[adsenseyu1]

Acest lucru este foarte important deoarece trebuie sa luam in calcul faptul ca un bonus este acordat o singura data, in vreme ce contributiile noastre ulterioare vor fi de indelunga durata. Pentru a arata tuturor care este nivelul cunostintelor noastre in domeniul sportiv si pentru a beneficia de cele mai bune oferte, este necesara o documentare temeinica, astfel incat ulterior alegerea facuta sa fie intr-adevar cea mai buna.

Bonusurile pe care le regasim in ofertele agentiilor sunt menite sa ne atraga, astfel incat aceste companii ofera sume de bani pentru inregistrare, dar si pentru aducerea unor clienti noi, prin intermediul recomandarilor pe care noi le vom face. Aceste bonusuri pot fi exprimate in diferite tipuri de monede, in functie de politica fiecarei firme in parte. In Romania, cele mai cunoscute sunt bonusurile acordate in moneda nationala- lei, euro sau lire.

Valoarea maxima disponibila a unui bonus pentru inregistrarea pe o platforma de betting este de aproximativ 45 de euro, echivalentul a 200 lei. Aceasta suma maxima este oferita ca bonus de catre agentia de pariuri online Bet365, dealtfel si una dintre cele mai cunoscute case de pariuri, datorita seriozitatii si a conditiilor speciale de retragere a castigurilor. Probabil ca din acest motiv o serie ampla de site-uri de profil aleg sa conlucreze cu aceasta agentie, unul dintre aceste site-uri fiind www.pariuripeinternet.com .

O alta casa de pariuri la fel de bine cotata, si care ofera bonusuri foarte bune este Sportingbet.ro, cea care lanseaza suma de 100 de lei bonus pentru inregistrarea si crearea unui cont in vederea sustinerii pariurilor sportive din orice domeniu. Special pentru iubitorii de pariuri in cazul curselor de cai, Bet- at- home.com ofera sume de 80 de ron pentru inregistare, iar in cazul pariorilor romani suma este majorata la 200 de lei.

Tot pe aceasta platforma pot fi depuse si pariuri pentru cazino online, fiind una dintre cele mai serioase agentii ce pune la dispozitie aceasta optiune.

Daca se prefera, precum spuneam anterior, plata si depunerea in alt sistem de moneda, Coral si Bet770 sunt site-urile de pariuri pe net care fac plata bonusurilor in lire. Cuantumul acestui bonus de inregistrare nu depaseste platforma pecuniara de care vorbeam anterior (45 euro), diferenta constand in faptul ca se face o conversie a acestei sume din lei sau euro, in lire.

Fireste, exista si cateva case de pariuri a caror politica de functionare nu include si acordarea de bonusuri la inregistrare, insa care ofera seriozitate si transparenta in ceea ce priveste depunerile si retragerile din contul creat in urma plasarii pariurilor pe net. Cateva exemple, dintre cele mai bine cotate astfel de case de pariuri sunt Partybets.com, Gamebookers.com sau Bwin, site-uri recunoscute in lume pentru multitudinea de evenimente pe care se poate paria fara niciun fel de restrictie.

[adsenseyu1]

Placerea de a paria si increderea acordata unei anumite case de pariuri merita sa fie remunerata cu anumite sume special destinate atragerii de clienti. Cu siguranta aceasta metoda este una eficace, dat fiind numarul mare de participanti existenti la astfel de evenimente, dar si numarul mare de clienti proaspat recrutati, care purced in a-si deschide astfel de conturi.

Pentru un studiu mai amanuntit cu privire la aceasta situatie, Pariuripeinternet este locul care reuneste toate aceste case de pariuri la un loc, astfel incat oricine sa poata beneficia de o informare corecta si completa asupra modului in care isi va investi banii destinati plasarii pariurilor, pentru ca acestea sa se transforme din simple idei, in pariuri cu adevarat norocoase.

Citeste mai multe despre lumea pariurilor:

1. Halep ține steagul sus pentru tenisul românesc
2. LOVITURA la pariuri cu doar 3 lei!Petrolul si Pandurii i-au adus un castig IMENS!
3. Un roman a dat TUNUL la pariuri: A pariat DOI LEI pe o cota astrala din 16 meciuri!
4. Ultimii la pariuri: Bookmakerii au pus Steaua în coada listei
5. Şeful Nokia, favorit la pariuri să devină viitorul CEO Microsoft. Pariezi un dolar pe şeful Apple, ai putea obţine 100

0 Shares
You May Also Like