Cum ne re-gandim bucataria ?

0 Shares
0
0
0

Cum ne re-gandim bucataria ?Evolutia bucatariei este legata de inventarea aragazului precum si a altor produse de gatit, dezvoltarea infrastructurii de apa capabila sa furnizeze apa potabila  direct in casele noastre.

Inainte, mancarea se gatea la foc deschis iar apa era adusa de la surse din afara, cum ar fi fantani și pompe.

Este greu de imaginat o bucatarie ce nu are facilitati moderne si ce modalitate mai buna de a complimenta aceste facilitati decat cu o atingere din lumea veche a Europei. Timp de secole piatra a servit ca blat in bucatarie, printre altele, peste tot în lume.

Familiile care, tradițional se adunau in alte incaperi au migrat spre bucatarie, unde insulele au devenit locuri de conversație si divertisment. Bucatariile sunt mai mult decat un loc pentru a gati, personalizarea bucatariei va permite flexibilitatea de a oferi familiei si prietenilor o noua locatie centrala de a petrece timpul.

[adsenseyu1]

Fiind inima familiei, actualizarile din bucatarie pot adauga  o valoare foarte mare  casei tale. Proprietarii de astazi au multe optuni atunci cand vor sa isi re- gandesca bucataria, de la piesele de mobilier de-a gata la mobila de buctarie la comanda, fiecare cu avantajele si dezavantajele sale.

Calitatea

Mobila produsa in masa este expediata poate,din strainatate si deoarece este posibil sa fie facuta din lemn masiv, diferentele climatice dintre tara producatorului si cea a consumatorului pot  face ca lemnul sa se deformeze. Intr-o anumita zona , climatul este foarte umed,iar in alta foarte uscat, pe masura ce timpul trece, daca este prea uscat, lemnul nu se  mai simte confortabil si se va crapa sau deforma.

Costurile

O bucatarie personalizata poate costa mai mult decat dublu fata de prețul uneia produse in masa, dar discutarea bugetelor cu un designer poate ajuta proprietarii sa obtina un pret potrivit si unui buget mai restrans. Accesoriile suplimentare, cum ar fi rafturi de vin, rafturi de condimente, usi de sticla sau spoturile de iluminat  de sub blat pot creste rapid costurile. Tipul de lemn selectat poate afecta, de asemenea, bugetul. Artarul si stejarul sunt alegeri mai economice decat nucul, de exemplu, cu toate ca  MDF-ul este cel mai ieftin lemn.

[adsenseyu1]

Mobilierul de bucatarie produs in masa , nu este in masura sa ofere acelasi grad de personalizare ca sic el la comanda. Cu o astfel de bucatarie, ai culori limitate, materiale limitate și dimensiuni limitate. In timp ce piesele de mobilier din prima categorie  vin de multe ori jntr-o mica paleta de culori – AKURUM seria de bucatarie Ikea, de exemplu, vine in 10 culori – in cazul bucatariilor personalizate  poti avea posibilitati infinite.

La MobilArts se pot crea piese in culoarea dorita. Albul este in prezent o alegere populara de culoare a mobilierului de bucatarie si in cazul nostru, dar o mobila de bucatarie produsa in masa nu poate sa vina decat intr-o nuanță de alb. In schimb un producator la comanda, de obicei poate crea, o culoare alba cu nuanțe de bej, alb cu gri, alb antic, si multe altele.

Dulapurile, de asemenea,au dimensiuni standard, care pot reprezenta o problema pentru bucatariile cu o forma mai “ciudata”. Dulapurile personalizate pot fi realizate la orice dimensiuni, eliminanand diferentele suparatoare si lasand proprietarilor posibilitati de design nelimitate. Daca sunteti interesati sau cautati mobila de bucatarie la comanda, accesati oricand: www.mobilarts.ro.

0 Shares
You May Also Like