Cum interactionam cu un serviciu de paza Bucuresti

0 Shares
0
0
0

Serviciu de paza BucurestiSituatiile in care suntem nevoiti sa solicitam prezenta temporara sau permanenta a unui serviciu de paza Bucuresti sunt multiple. Atat in mediul privat, dar si in zona industriala, de comert sau de servicii, activarea unui astfel de serviciu este benefica si pune in siguranta traiul zilnic precum si afacerile multora dintre noi.

Daca v-ati gandit ca v-ar putea fi util un astfel de serviciu de paza in Bucuresti acum este momentul sa actionati pentru ca pachetele pe care aceste firme paza le includ sunt profitabile.

Pentru inceput va trebui sa decideti cat aveti nevoie de prezenta unei astfel de proceduri si prin ce metoda sa fie ea activa. Aici ne referim la mai multe posibilitati printre care prezenta continua a unei echipe de baza care actioneaza in zona obiectivului, in schimburi fiind cea mai des utilizata varianta pentru paza de obiective industriale, magazine sau sedii de birouri.

In egala masura o astfel de procedura de paza este disponibila si pentru persoane fizice in conditiile in care exista motive intemeiate sa fie necesara permanent in apropierea domiciliului acestora.

De cele mai multe ori puteti opta pentru servicii de paza monitorizata cu ajutorul sistemelor de alarmare care se pot conecta la dispeceratul central al unei firme paza din Bucuresti.

[adsenseyu1]

Pentru a ne lamuri in totalitate si pentru a va oferi cea mai buna varianta in aceasta directie am parcurs toate etapele pentru a obtine cele mai bune informatii in domeniu si a intra in final in posesia unui serviciu de pazai. Plecand la acest drum, prima oprire a fost asa cum va asteptati direct la sediul unei firme de paza din Bucuresti pentru a discuta mai multe detalii si a primi cea mai buna solutie.

Prima intrebare pe care administratorul ne-a pus-o a fost legata de motivul pentru care am decis ca avem nevoie de un serviciu de paza. Lamurind acest amanunt am continuat discutia aratand ca am dori sa instalam o alarma si sa o putem folosi in paralel cu serviciul pe care dansii ni-l acorda.

Ajungand la acest amanunt administratorul ne-a aratat pozitia firmei in aceasta directie si am aflat ca: „Nu recomandam instalarea unor alarme in regim particular pentru ca sunt sanse mari ca acestea sa nu fie potrivite si noi, ca firma paza din Bucuresti, nu garantam functionarea lor corespunzatoare.

Propunem varianta instalarii sistemului nostru de alarmare, semnand un contract de servicii cu firma noastra si beneficiind de service inclus.”

Din start ni s-a parut ofertanta aceasta propunere, doar gandindu-ne ca nu ne mai batem capul cu ce tip de alarma sa cumparam, cati senzori sa instalam, cine o instaleaza si mai ales cine asigura mentenanta si piesele de schimb in caz de defectiune. Practic in varianta propusa de aceasta firma de paza din Bucuresti suntem acoperiti in totalitate de aceste probleme.

[adsenseyu1]

Noi, cel putin cantarind aceasta oferta, am decis sa incepem demersurile pentru punerea in practica a celor aflate si am semnat un contract care prevede instalarea si mentenanta gratuita a unui sistem de alarmare performant si in paralel servicii de paza cu un anumit tip de desfasurare si obligatii din partea firmei.

Consideram ca cel putin in acest moment este cea mai potrivita decizie daca aveti nevoie de acest tip de servicii de paza Bucuresti si merita sa discutati amanute direct cu prestatorul.

Alte referinte despre firme de paza Bucuresti :

1. Ce trebuie urmarit cand cautam firme de paza?
2. Servicii convenabile de paza si monitorizare de la Carpat Guard
3. Ponta şi Dragnea nu mai vor să finanţeze firme de pază în şcoli, ci să angajeze suplimentar jandarmi
4. DESPRE FIRMELE DE PAZA

0 Shares
You May Also Like