Cum arata un container pentru locuit?

Cum arata un container pentru locuit?

0 Shares
0
0
0

Foarte multi dintre romanii care nu au fost niciodata plecati in strainatate, si care nu sunt nici tocmai foarte buni prieteni cu internetul, atunci cand vine vorba despre cabine containere, se gandesc cu totul si cu totul la altceva.

Multi dintre cei care aud de containere pentru locuit, confunda aceste containere cu containerele de gunoi. Multa lume rade cand aude ca unii romani care sunt plecati la munca in strainatate locuiesc in astfel de containere.

Ce nu stiu insa foarte multi romani, este faptul ca un container pentru locuit, se aseamana foarte mult din punct de vedere al conditiilor cu o garsoniera.

Cum arata un container pentru locuit?

De exemplu, un container pentru locuit are un spatiu nu foarte mare, insa este dotat cu o chiuveta, cu o cabina de dus, si cu un vas wc, pentru ca oamenii sa aiba unde sa se spele, dar si unde sa isi faca nevoile.

Este iarasi foarte important de mentionat faptul ca un container pentru locuit fie este dotat cu un pat, fie este dotat cu saltele sau saci de dormit, pentru ca persoanele din container sa aiba cele mai bune conditii de trai.

Un container pentru locuit mai este dotat si cu priza si cu intrerupator, asa ca toti cei care locuiesc intr-un asemenea container pot spune ca se bucura de conditii bune, daca nu chiar foarte bune.

Asadar, daca stam putin sa ne gandim la toate aceste aspecte amintite in articol, putem spune ca un container pentru locuit este asemanator cu o garsoniera, sau poate fi chiar mai dotat decat o garsoniera.

Cat despre oamenii care locuiesc in astfel de containere, de regula acestia sunt cei din clasa de jos, care aleg sa plece la munca in strainatate, in domeniul agriculturii.

Cu totii cunoastem faptul ca romanii merg in tari precum Germania de exemplu, unde lucreaza pe campuri, in domeniul agriculturii. Ei bine, mai mult ca sigur angajatorii germani nu le pun acestora la dispozitie apartamente sau garsoniere, ci le ofera posibilitatea de a sta in containere speciale.

Aceste containere pentru locuit sunt usor de transportat, asa ca ele pot fi mutate foarte rapid de pe un camp pe altul, atunci cand se finalizeaza lucrarile agricole.

Ei bine, trebuie mentionat faptul ca nu doar cei care lucreaza in domeniul agriculturii pot sa fie cazati in astfel de conditii. Exista de exemplu si romani care lucreaza in comeniul constructiilor sau in diferite alte domenii de activitate si sunt cazati in asemenea containere.

Pana la urma insa, daca stam sa ne gandim putin mai bine, si daca stam sa analizam toate conditiile de trai existente intr-un container de locuit, trebuie mentionat faptul ca lucrurile nu stau chiar asa de rau.

Exista chiar si romani care au plecat la munca in strainatate, si care au constatat faptul ca au conditii de trai mult mai bune intr-un container de locuit, decat in garsoniera in care locuiesc in Romania.

Deci, a locui intr-un container de locuit nu este deloc rusinos, mai ales pentru cei plecati la munca in strainatate.

0 Shares
You May Also Like