Cum ar trebui curatat un display LCD?

0 Shares
0
0
0

Cum ar trebui curatat un display LCD?
Toti utilizatorii de iPhone sunt extrem de constienti de cat de important este display-ul unui astfel de telefon.

De aceea, atunci cand intampinam probleme cu ecranul telefonului nostru, cea mai buna solutie este aceea de a apela la un service gsm specializat care sa realizeze o inlocuire display iPhone. O astfel de inlocuire display iPhone poate fi realizata de catre expertii http://www.servicegsm.ro/inlocuire-display-iphone/.

Vom vorbi in cele ce urmeaza despre cum ar trebui curatat un display LCD.

Intotdeauna, cel mai bine este sa urmam sugestiile oferite de catre producator la sectiunea de ingrijire a produsului, insa, de obicei, este destul de sigur si, in acelasi timp eficient, sa curatam un display LCD folosind o carpa de bumbac foarte moale si un amestec de apa distilata cu otet pur. In cazul in care preferam sa cumparam produse gata facute, exista solutii de curatare a ecranelor LCD pe care le putem gasi in magazinele de profil.

[adsenseyu1]

Chiar daca ar putea fi tentant sa folosim un tricou vechi in locul unei carpe de bumbac, cusaturile acestuia ar putea zgaria ecranul. Flanelul este materialul recomandat, acesta putand fi procurat din magazinele de textile pentru sume destul de mici.

Prin achizitionarea unei cantitati mai mari de material (1-2 metri), vom putea sa facem carpe noi atunci cand cele vechi s-au murdarit si nu mai pot fi folosite. Carpa din microfibra este, de asemenea, o alegere buna.

Apa distilata este pura si, prin urmare, sigura pentru a putea fi folosita la curatarea ecranelor LCD. Este indicat sa nu folosim apa de la robinet intrucat mineralele pot aduce stricaciuni finisajului ecranului.

In timp ce multi oameni folosesc alcool izopropilic intr-o solutie 50 / 50 cu apa distilata, unii producatori avertizeaza utilizatorii sa nu faca acest lucru. In cazul in care suntem hotarati sa folosim izopropil, in loc de otet, este bine sa verificam site-ul producatorului de ecran LCD pentru a vedea daca acest lucru este acceptabil. Destul de multe produse de curatare pentru ecranele LCD, cumparate de la magazinele de profil, contin izopropil si sunt, in general, considerate sigure si eficiente.

[adsenseyu1]

O alternativa ar fi solutia alcatuita din 50 % apa distilata si 50 % otet alb ce poate fi realizata si pusa intr-o sticla cu pulverizator. Este indicat sa evitam folosirea unei sticle care a mai continut inainte solutii de curatare. Pentru asta exista sticle cu pulverizator noi ce pot fi cumparate de la magazinele alimentare.

De asemenea, trebuie sa taiem o bucata de panza suficient de mare, care sa se plieze pe un suprafata patrata, ce are o grosime de cateva straturi. Punem solutia noastra 50 / 50 pe suprafata carpei, umezind-o usor. Trebuie sa ne asiguram ca bucata de panza nu este foarte umeda incat sa picure in jos pe ecran.

Un alt lucru important de retinut este sa nu pulverizam solutia direct pe ecranul LCD. Inainte de a curata display-ul LCD, acesta trebuie deconectat de la sursa de energie pentru a evita eventualele stricaciuni.

Pentru mai multe detalii legate de inlocuirea display-urilor iPhone accesati Servicegsm.ro.

0 Shares
You May Also Like