Cum alegi crema pentru fata?

Cum alegi crema pentru fata?

0 Shares
0
0
0

Se stie faptul ca atunci cand vine forba despre ingrijirea fetei, femeile pun mare accent pe acest aspect, datorita faptului ca isi doresc ca tenul lor sa fie unul perfect, iar in cazul in care apar mici imperfectiuni, acestea sa fie indepartate.

Tocmai de aceea, doamnele si domnisoarele, in functie de tenul pe care il au, dar si in functie de sfaturile specialistilor, isi vor indrepta atentia spre mai multe, sau doar spre o crema de fata.

De exemplu, femeile care se lupta cu acneea, isi pot cumpara o crema de fata contra cosurilor, care daca este aplicata conform instructiunilor de utilizare, are sanse foarte mari sa castige lupta cu acneea.Cum alegi crema pentru fata?

Sunt insa si alte femei, care in ciuda fatptului ca nu au cosuri pe fata, au pistrui, pete si tot felul de mici imperfectiuni, si cu siguranta si-ar dori sa poata ascunde acest lucru. In ajutorul lor se pot gasi tot felul de creme de fata impotriva petelor.

Alte femei, nu se lupta nici cu acneea, si nici nu au pete sau pistrui pe fata, insa marea lor problema este aceea ca au un ten uscat. Pentru ele se poate gasi crema hidratanta pentru fata, care le poate fi de mare ajutor.

Sunt insa si doamne sau domnisoare care considera ca aceste creme pentru fata nu le-ar putea rezolva problemele, asa ca aleg sa isi creeze ele acasa, masti pentru fata.

De exemplu, sunt o multime de femei care isi creaza o masca pentru fata cu iaurt acasa. Iaurtul contine foarte multi nutrient pentru piele, dar si acid lactic, care are puterea de a albi pielea. O masca de acest fel, se poate folosi cu success pentru orice tip de ten.

Femeile care isi doresc sa urmeze un astfel de truc, pot sa se maseze pe fata doar cu iaurt, si sa il lase sa actioneze aproximativ 10 – 15 minute, dupa care se pot spala pe fata.

Un alt exemplu de masca pentru fata cu iaurt, ar fi acela de a amesteca o lingura de miere cu o lingura de iaurt. In momentul in care mierea si iaurtul sunt foarte bine amestecate, crema rezultata se poate aplica pe fata cu success, iar dupa 10 – 15 minute, se poate clati fata.

O astfel de masca pentru fata, daca este folosita in fiecare zi, poate albi si hidrata pielea mai bine ca o crema pentru hidratare.

Tot utilizand iaurtul, se mai poate crea o crema, astfel ca o cantitate mica de iaurt se poate amesteca cu zeama de lamiae.

O astfel de masca o poti crea acasa in fiecare zi, si folosita zi de zi, cu siguranta da rezultatele la care ai visat de mult timp.

Asadar, in momentul in care iti doresti sa ai un chip perfect, indiferent de faptul ca au un ten umed sau uscat, sau ca ai un ten subtire sau gras, poti alege fie sa folosesti o crema pentru fata, fie poti alege sa iti creezi pe cont propriu o masca sau o crema pentru fata, care iti pot fi de mare ajutor.

0 Shares
You May Also Like