Cum alegem o firma de constructii?

0 Shares
0
0
0

Cum alegem o firma de constructii?
In urma unui sondaj, intrebati fiind ce anume si-au propus pentru noul an, majoritatea respundentilor au raspuns ca prioritatea lor este aceea de a-si construi o casa, o locuinta pe care sa o poata numi “acasa”.

Fireste ca acest lucru ne este si noua pe plac, nu doar persoanelor care au raspuns intrebarii, deoarece stim ca acest lucru ar putea revitaliza segmentul constructiilor, astfel incat nicio firma de constructii sa nu se mai poata plange de lipsa de lucrari.

Odata demarate lucrarile de construire, cu totii stim ca este indicat sa beneficiem de serviciile unei firme specializate care sa ne ofere cele mai bune sfaturi, pareri dar care sa si trasnpuna in realitate casa noastra de vis.[adsenseyu1]

Cum alegem firma de constructii care sa poata face acest lucru? Ei bine este foarte important ca inca de la inceput sa analizam fiecare detaliu in parte, astfel incat decizia sa fie una cat mai buna. Este recomandat sa urmarim anumiti indicatori, care ne pot spune multe atat despre personalitatea antreprenorilor, cat si despre activitatea si profesionalismul echipei si a firmei care isi ofera serviciile.

Inca de la inceput ne putem face o idee cu privire la intentiile antreprenorului, atunci cand cererii noastre de oferta ar trebui sa i se raspunda cu promptitudine, in forma scrisa, si cat mai explicit cu putinta. Unele firme de constructii aleg sa exprime oferta in mod verbal, sperand ca pe parcursul executiei de lucrari eventualele neajunsuri sa nu fie pe deplin clarificate.

Este de asteptat ca in aceste cazuri sa constatati ca vi se vor cere bani in plus pe materiale sau ca manopera isi mareste in mod simtitor costurile pe parcursul executiei din cauza unor conditii ce se datoreaza vizionarii deficitare a lucrarii. Sub nicio forma nu ar trebui sa acceptati un astfel de compromis, deoarece el se va intoarce cu certitudine impotriva dumneavoastra in cazul prezentarii unui eventual caz in instanta, sub forma neglijentei sau a acceptarii tacite a unor clauze neclare. O data acceptate, aceste clauze se considera ca fiind stiute, drept pentru care nu veti putea demonstra contrariul.

[adsenseyu1]

O firma de constructii cumsecade nu va fugi de asumarea garantiei lucrarii. Stim cu totii ca destul de multi antreprenori incearca sa evite garantarea lucrarilor, iar acest lucru inseamna ca fiecare deficienta ivita pe parcursul exploatarii locuintei ar trebui reparata in baza propriilor costuri, chemand eventual o echipa de muncitori sa ne ajute.

In mod normal garantia ar trebui sa faca parte din arsenalul unei firme de constructii care se respecta, ea avand obligatia in acest fel de a remedia anumite probleme ce se ivesc in aceasta perioada, fireste in cazul exploatarii corecte a constructiei.

Ideea de baza atunci cand demaram constructia unei case este aceea de a ne orienta catre o firma care sa isi poata achita obligatiile si in acelasi timp sa presteze o munca de calitate de care noi sa fim multumiti si de care sa ne putem bucura. Pentru acest lucru firmele de profil precum te pot ajuta cu cele mai bune oferte, dar si cu servicii ireprosabile si mai ales  durabile.

0 Shares
You May Also Like