Cu ce mijloc de transport poti merge in vacanta

Cu ce mijloc de transport poti merge in vacanta?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta, dupa un an incarcat si plin de evenimente, mai ales dupa un an greu la locul de munca, iti doresti sa pleci intr-o vacanta, unde sa te relaxezi, si unde sa iti incarci bateriile pentru perioada care va urma cand se va sfarsi vacanta.

Ei bine, destinatia pentru vacanta in mod evident o vei alege in functie de buget, in functie de preferinte, si chiar si in functie de persoana sau in functie de persoanele cu care vei merge in vacanta.

Cu ce mijloc de transport poti merge in vacanta

In cazul in care ai de gand sa pleci intr-o vacanta de cateva zile, sau chiar o saptamana la munte sau la mare, atunci ai posibilitatea sa calatoresti cu trenul, mai ales in conditiile in care vrei sa alegi cea mai ieftina varianta.

In conditiile in care insa, ai de gand sa calatoresti in strainatate, atunci cu siguranta lucrurile se schimba destul de mult, pentru ca in aceste conditii, in mod normal vei avea trei posibilitati.

In primul rand, vei putea pleca in strainatate in vacanta cu autoturismul tau personal, si cu siguranta vei ajunge la destinatie, si va fi chiar o calatorie si o vacanta placuta, pentru ca vei putea sa opresti si pe drum, sau vei putea ca la intoarcere sa vizitezi si alte obiective turistice.

Cea de-a doua posibilitate consta in plecarea in vacanta cu autocarul, iar astfel vei fi scutit de condus si de atentia si concentrarea pe care va trebui sa le ai pe toata durata drumului.

Plus de asta, chiar si din punct de vedere financiar va fi mult mai rentabil sa mergi cu autocarul pentru ca un bilet de autocar este mult mai ieftin decat ar fi pretul combustibilului dus – intors.

In cazul in care insa, iti doresti ca toata calatoria sa dureze foarte putin timp atunci cand pleci in strainatate, atunci cu siguranta cea mai buna solutie ar fi aceea de a calatori cu avionul, iar pentru asta de exemplu ai putea sa pleci direct de pe Aeroportul Henri Coanda.

Sa pleci cu avionul in vacanta este foarte rentabil pentru ca economisesti timp, si este chiar mai ieftin daca iti cumperi din timp biletele de avion.

Marea problema ar fi insa aici transportul de acasa si pana la avion, dus – intors, mai ales daca zborul este la o ora foarte tarzie, iar tu nu esti prieten cu taxiurile.

In acest caz, ai putea sa te deplasezi chiar cu autoturismul tau personal pana la aeroport, si cu siguranta iti vei putea lasa masina intr-o parcare Otopeni, pana in momentul in care te vei intoarce din vacanta.

Aceasta ar fi cea mai buna decizie pe care ai putea-o avea, pentru ca intr-o astfel de parcare masina ta va fi in siguranta, o asemenea parcare fiind supravegheata si monitorizata video.

Plus de asta, este mult mai confortabil sa te duci cu masina ta, si sa o lasi in parcare, iar cand te intorci sa te urci din masina si sa mergi acasa, decat sa calatoresti cu taxi, sau sa astepti sa te duca si sa te aduca de la aeroport cineva.

0 Shares
You May Also Like