Credite pentru persoane fizice

Credite pentru persoane fizice

0 Shares
0
0
0

In zilele noastre o multime de persoane fizice opteaza pentru credite, dat fiind faptul ca astfel isi pot atinge obiectivele, asa ca in cele ce urmeaza vom discuta despre tipurile de credite persoane fizice.

Exista de exemplu persoane care intentioneaza sa isi cumpere anumite bunuri, iar din cauza faptului ca nu au suficienti bani la dispozitie, aleg sa se imprumute, asa ca isi indreapta atentia spre creditele de nevoi personale, care se acorda in lei sau in euro.

Acestea sunt cele mai des intalnite credite in cazul persoanelor fizice, iar conditiile de acordare ii avantajeaza pe cei care isi doresc un asemenea credit. Persoanele care obtin venituri eligibile din salarii sau pensii, venituri din activitati independente sau care au alte surse oficiale de venit, pot obtine astfel de credite.


Credite pentru persoane fizice

Persoanele fizice care au obtinut in trecut un credit de la o anumita banca, pot opta de exemplu pentru credit de refinantare persoane fizice. Se pot refinanta toate tipurile de credite obtinute inainte, cum ar fi credite auto, credite imobiliare, credite de nevoi personale, etc.

Persoanele fizice care isi doresc un autoturism, au posibilitatea de a opta pentru un credit auto pentru persoane fizice, astfel incat sa obtina finantarea pentru autoturismul pe care il doresc, insa exista si persoane fizice care atunci cand isi doresc un autoturism, opteaza pentru un credit de nevoi personale, deoarece considera mai avantajoase conditiile de acordare pentru un astfel de credit.

Exista persoane care intentioneaza sa isi cumpere o locuinta, motiv pentru care cauta cele mai avantajoase credite pentru persoane fizice. Aici putem discuta de exemplu despre un credit imobiliar, care se acorda in lei sau in euro, si care are o perioada maxima de rambursare de 30 de ani.

De regula, persoanele care isi doresc sa cumpere o casa in acest fel, trebuie sa dispuna de un avans minim de 15 – 20 % din valoarea sumei de bani pe care isi doresc sa o obtina de la banca. In ceea ce priveste obtinerea unui asemenea credit, de precizat este faptul ca de regula se accepta o gama larga de venituri, iar aici putem aminti salariile, chiriile, veniturile obtinute din diferite activitati independente, etc.

Persoanele care intentioneaza sa isi cumpere o locuinta isi pot indrepta atentia si spre creditul Prima casa, care mai exact este un program guvernamental special creat pentru persoanele fizice care intentioneaza sa isi cumpere o locuinta pe teritoriul Romaniei,

Pentru o locuinta noua, valoarea maxima a creditului poate ajunge pana la 66.500 de euro, iar termenul de rambursare este de maxim 30 de ani pentru o asemenea locuinta.

Cei care isi doresc un asemenea credit, au posibilitatea de a efectua rambursari anticipate, pentru a scapa mai rapid de gandul ca au rate la banca.

Asadar, acestea sunt in mare parte creditele spre care isi indreapta atentia persoanele fizice in Romania. Partea buna este ca in mare parte creditele se obtin usor, asa ca toti cei care din diferite motive au nevoie de un credit, daca au un salariu sau pensie, pot obtine un credit.

0 Shares
You May Also Like