Cine poarta bijuterii si cand sunt purtate acestea?

Cine poarta bijuterii si cand sunt purtate acestea?

0 Shares
0
0
0

Despre bijuterii cunoastem cu totii faptul ca sunt accesorii care pot sa fie purtate atat in viata de zi cu zi, cat si atunci cand trebuie sa completeze perfect o tinuta eleganta pentru o persoana care urmeaza sa participe la un eveniment important.

Ei bine, bijuteriile pot fi purtate chiar si de catre bebelusi, in special de catre fetite. Cu totii stim ca in tara noastra este obiceiul ca inca de la maternitate fetitelor sa le fie gaurite urechile, iar apoi sa le fie pusi cerceii din aur in ureche, pe care de regula ii cumpara nasii.

Apoi, exista copii care primesc diferite bijuterii, fireste nu foarte scumpe de la parinti, pe care acestia insa le poarta cu entuziasm.Cine poarta bijuterii si cand sunt purtate acestea?

Deja, odata cu trecerea timpului, adolescentii incep sa poarte bijuterii, astfel ca fetele poarta cercei, inele, bratari sau lantisoare, in timp ce baietii poarta ceas pe mana, o bratara sau un lantisor, insa exista si baieti care au urechea gaurita si poarta cercel.

Adultii deasemenea poarta si ei diferite bijuterii, si trebuie precizat faptul ca pana si oamenii invarsta poarta bijuterii (lantisoare, bratari), iar femeile poarta cercei chiar si la varste mai inaintate.

Ei bine, indiferent ca discutam despre adolescenti, adulti sau oameni invarsta, toate categoriile de persoane pot alege sa isi indrepte atentia spre bijuterii fie atunci cand trebuie sa isi completeze tinuta pentru a participa la un eveniment, fie pot alege sa poarte bijuterii in viata de zi cu zi.

Aceste bijuterii, pot sa fie achizitionate de exemplu de la casele de amanet bijuterii, dat fiind faptul ca acolo se pot gasi bijuterii foarte ieftine.

De regula, bijuteriile care se gasesc la casele de amanet, sunt cu aproximativ 20 – 25% daca nu chiar mai ieftine decat bijuteriile car se gasesc la magazinele care comercializeaza bijuterii noi, in fiecare oras.

Exista insa si persoane care aleg sa isi caute bijuteriile la magazinele care comercializeaza bijuterii noi in oras, insa de regula aceste persoane cheltuiesc mult mai multi bani pentru a-si cumpara o bijuterie, deoarece la aceste magazine vor gasi doar bijuterii scumpe.

Alte persoane aleg chiar sa caute bijuterii la magazinele online. Exista in clipa de fata foarte multe magazine online care comercializeaza asemenea produse la preturi atractive.

Ei bine, in functie de buget, fiecare poate alege magazinul sau casa de amanet de unde sa isi cumpere bijuteria sau bijuteriile preferate.

Trebuie insa precizat faptul ca atunci cand vine vorba despre bijuterii, acestea pot sa fie realizate din aur galben, sau din aur alb. Acestea sunt fara doar si poate cele mai frumoase si cele mai elegante bijuterii.

Se pot gasi insa si bijuterii din argint care sa fie mai ieftine decat bijuteriile din aur, si se pot gasi deasemenea si bijuterii cu pietre pretioase sau bijuterii cu pietre semipretioase.

Tinand cont de toate aceste aspecte, fiecare persoana isi poate indrepta atentia spre bijuteriile pe care le considera ideale pentru nevoile sale. Important este ca se gasesc solutii atat pentru cei cu un buget mare, cat si pentru cei cu un buget mic, pentru achizitionarea de bijuterii.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like