Cine este Larisa Popa?

0 Shares
0
0
0

Larisa Popa, este castigatoarea titlului de Miss Universe Romania 2011, ceea ce inseamna ca in acel an a fost cea mai frumoasa femeie din Romania. Ea a participat la concursul international de frumusete Miss Universe, care s-a desfasurat in data de 12 septembrie 2011 in Brazilia, la Sao Paulo.In momentul in care a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din Romania, Larisa Popa avea varsta de 24 de ani impliniti.

De-asemenea, facem precizarea ca in momentul in care a castigat titlul de Miss Universe Romania 2011, ea era absolventa a facultatii de Marketing si Afaceri economice internationale din cadrul Universitatii “Spiru Haret”.

Pentru persoanele care nu stiu, facem precizarea ca Larisa Popa a reusit sa se califice in finala concursului de frumusete desfasurat pe plan national, si in anul 2010, insa atunci ea nu a reusit sa se impuna in finala, desi s-a clasat in top 10.

Larisa a considerat ca nu a avut o evolutie convingatoare in finala, datorita faptului ca a avut emotii si ca a avut mici greseli. Dat fiind insa faptul ca a avut o mare dorinta de a castiga titlul de cea mai frumoasa femeie din Romania, Larisa Popa si-a descoperit rapid greselile, le-a corectat si a revenit in concurs in anul 2011.

In anul 2011, Larisa Popa a castigat titlul de Miss Universe Romania, si a participat la cea de a 60-a editie a Miss Universe, care s-a desfasurat la Sao Paulo in Brazilia.

In marea finala a concursului international, Larisa Popa a concurat impotriva a peste 80 de finaliste din intreaga lume, iar spectacolul frumusetii a fost transmis in peste 200 de tari de catre NBC.

Tinand cont de popularitatea de care a ajuns sa se bucure Larisa Popa din momentul in care a castigat titlul de cea mai frumoasa femeie din Romania, foarte multe tinere isi doresc sa participe la concursul Miss Universe Romania. Este firesc acest lucru, in conditiile in care castigatoarele acestui concurs se vor bucura mai apoi de o multime de beneficii.

Castigatoarele Miss Universe Romania, vor fi cu siguranta contactate pentru a poza in diferite reviste, iar castigurile financiare ale acestora cu siguranta vor fi impresionante, asa ca este firesc ca fetele sa isi doreasca sa calce pe urmele Larisei Popa.

Apoi, cu siguranta Miss Universe Romania prezinta interes pentru diferite companii din Romania, care isi doresc sa isi asocieze imaginea cu cea mai frumoasa femeie din Romania. Exista companii care platesc foarte multi bani pentru ca firmele lor sa fie promovate de catre cea mai frumoasa femeie din tara.

Miss Universe Romania va fi mereu solicitata sa promoveze diferite produse, iar de aici ar avea de-asemenea o multime de lucruri de castigat, cum ar fi bani, produse, etc.

In plus, pe langa castigurile materiale impresionante, cu siguranta fetele isi doresc sa devina Miss Universe Romania si pentru stima de sine si pentru satisfactia personala.

In mod evident, pentru orice femeie este important, si orice femeie si-ar dori sa fie cunoscuta drept cea mai frumoasa femeie din Romania, si sa fie mereu in centrul atentiei.

0 Shares
You May Also Like