Cele mai speciale tipuri de huse pentru telefoane

0 Shares
0
0
0

Cele mai speciale tipuri de huse pentru telefoane
Daca esti o persoana pasionata de tot ce inseamna IT&C, daca iti place sa ai grija de gadgeturile tale sau pur si simplu esti foarte atent cu lucrurile pe care le detii, acest articol este pentru tine.

Azi, o foarte mare parte a populatiei din lumea civilizata foloseste un telefon mobil. Dintre acestia, majoritatea utilizeaza un smartphone (cunoscut si ca telefon inteligent).

Iar acest instrument de comunicare are un rol tot mai pronuntat, in vietile noastre. Pentru ca in ultimii ani si-a depasit simplul statut de unealta de comunicare audio. A devenit un gadget de lifestyle, un incredibil ajutor in traficul rutier, in bucatarie, la locul de munca sau la birou.

Mai mult de atat, este un mod facil de a sta la curent cu ultimele noutati; pentru multi, este precum un walkman digital sau o unealta grozava de entertainment. Cum putem insa sa protejam acest minunat aparat electronic?

[adsenseyu1]

Nu vom prezenta astazi  toate tipurile de huse telefoane ce sunt comercializate in tara noastra (ori in strainatate). Ca si tip, stim ca ele pot sa fie de tip carcasa, flip cover, bumper, pouch ori banderola.

Lasam insa pentru astazi aceasta clasificare la o parte si ne concentram privirea spre o alta descriere. Si anume, cele mai incredibile tipuri de huse pentru telefoane. Poate sunt realizate din materiale nemaivazute; poate sunt de forme aparte; poate se pot prinde intr-un anume fel de corpul nostru; sau poate rezista la conditii greu de imaginat.

Sa le luam pe rand:
●    Te-ai saturat sa porti mereu portofelul cu tine? Atunci s-ar putea sa ai nevoie de o husa cu buzunar pentru card. Ori poate de o husa cu buzunar pentru bancnote.
●    Ramai aproape tot timpul fara energie, la telefon? De ce sa porti mereu cablul de reincarcare, un incarcator sau o baterie suplimentara, cand poti sa faci ceva mai simplu? Si anume, gasirea unei huse de protectie cu acumulator inclus! La un pret accesibil, acest accesoriu va indeplini doua functii in acelasi timp: iti va pastra telefonul protejat de zgarieturi si lovituri si iti va tine bateria incarcata, pentru mai mult timp!

[adsenseyu1]
●    Esti pasionat de fotografie subacvatica sau iti folosesti telefonul in umezeala, praf, nisip sau conditii dificile? Atunci merita sa iti cumper o husa subacvatica! Disponibila in diferite culori, ea iti va permite folosirea telefonului chiar la adancimi de 10 metri sub apa! Are o banderola de prindere, un snur pentru a o purta la gat si suporta o gama foarte variata de telefoane mobile.
●    Vrei un plus de rezistenta pentru telefonul tau foarte foarte scump? Atunci husele din metal sunt solutia – astazi exista modele din aluminiu si chiar titan.
●    Daca esti o persoana amuzanta, distractiva sau vrei sa ii faci unei astfel de persoane un cadou traznit, poti alege husele de telefon in forme de animale – gasesti aproape orice, de la elefant, rata, la pisica, s.a. Poti alege si husele ce imita alte forme: blana, tenisi, caseta audio, folie de impachetat cu bule, banana, clepsidra, ursulet de plus …

Ne oprim aici. La o cautare atenta pe internet sigur poti gasi exact tipul de husa speciala, potrivita tie sau celor dragi!

0 Shares
You May Also Like