Cele mai scumpe aplicatii din lume

0 Shares
0
0
0

Cele mai scumpe aplicatii din lume
iPhone 6 este un telefon lansat destul de curand, iar cei care si l-au cumparat cu siguranta isi permit sa-si cumpere si un incarcator iPhone 6 auto si retea, deoarece pretul unui astfel de incarcator e nimic pe langa pretul telefonului in sine. E bine sa ai mereu la indemana un astfel de incarcator pentru a-ti putea incarca telefonul cu usurinta atunci cand bateria e aproape gata.

Un incarcator iPhone 6 auto si retea are asa cum spuneam un pret mic. Nu gresim nici daca spunem ca pretul e incredibil de mic. Nu ti-l spunem insa noi, ci te lasam sa-l descoperi singur de pe Magazingsm.ro.

Toate smartphone-urile sunt dotate cu tot felul de aplicatii. Majoritatea descarca aplicatii gratuite. Te-ai gandit insa vreodata care sunt cele mai scumpe aplicatii din lume? Daca esti interesat, le vei afla in cele ce urmeaza.[adsenseyu1]

•    iVip Black – iPhone – 999 $

Aceasta aplicatie este special destinata milionarilor. Ea nu poate fi cumparata de oricine, ci pentru a o cumpara, doritorii trebuie sa faca dovada faptului ca au suficienti bani pentru a face investitii. De ce suma este vorba? Peste 1 milion de lire sterline. Asadar, daca faci dovada faptului ca ai peste 1 milion de lire sterline, poti cumpara aceasta aplicatie pentru a avea acces la tot felul de cluburi exclusiviste, la avioane private sau la tot felul de servicii premium.

•    I’m a Rich Man – Android – 200 $

Aceasta aplicatie este absolut incredibila. Ce face? Nimic. Pentru ce ai cumpara-o? Cum pentru ce? Pentru ca iti permiti. Daca ai 200 $ si chiar nu ai ce face cu ei, cumperi aceasta aplicatie. Astfel poti arata tuturor faptul ca tu ai bani de o astfel de aplicatie. Si asta nu e tot. In acesti 200 $ este inclus si un wallpaper pe care scrie „I’m a rich man”. Nu-i asa ca e o aplicatie extrem de utila? Glumim, bineinteles.

•    BarMax CA – iPhone – 999 $

In sfarsit o aplicatie utila. Aceasta insa nu este utila oricarei persoane, ci ea se adreseaza unei anumite categorii. Aplicatia este creata in mod special pentru cei care trebuie sa sustina examenul de barou. Ea contine informatii dintr-o multime de carti de specialitate, carti care in formatul lor normal cantaresc aproximativ 22 kg. Aplicatia a fost creata de absolventii care au terminat dreptul la Harvard.

[adsenseyu1]

•    Nursing Central – Android – 169.95 $

Ca sa incheiem cu o aplicatie utila, vorbim de aplicatia Nursing Central. Ea este utila de asemenea unei anumite categorii de oameni si anume studentilor la medicina si persoanelor care lucreaza in domeniul medical. Aplicatia este compusa din tot felul de informatii legate de procedurile medicale, boli sau analize. De asemenea, aplicatia mai este dotata si cu o baza de date care contine peste 50.000 de medicamente si 60.000 de termeni din medicina.

Acestea sunt o mica parte din aplicatiile cele mai scumpe din intreaga lume. Unele dintre ele sunt absolut inutile, altele extrem de utile. Investeste banii cu cap si nu-i arunca pe lucruri care nu-ti sunt de folos.

0 Shares
You May Also Like