Cele mai populare jocuri pentru smartphone-uri

0 Shares
0
0
0

Cele mai populare jocuri pentru smartphone-uri
Motivele pentru care anumite telefoane nu mai functioneaza asa cum ar trebui sunt diverse. Unii le scapa din mana, altii le incarca incorect, altii le tin in praf, altii le suprasolicita.

Asa se intampla chiar si atunci cand ai un iPhone, chiar daca platesti o multime de bani pentru a ti-l cumpara. Daca ai probleme cu iPhone-ul tau si cauti un service iPhone Bucuresti, cautarea ta a luat sfarsit. Intra pe Servicegsm.ro si vei gasi un service GSM pe placul tau.

E dificil sa gasesti un service iPhone Bucuresti atunci cand ai mai multe posibilitati. Ofertele sunt multe si tentante, insa trebuie sa apelezi in cele din urma la cel mai bun service, nu la cel mai ieftin.

Cand esti un impatimit al jocurilor pe telefon e greu sa ramai fara telefon, fapt pentru care reparatiile aferente trebuie facute cat mai rapid. Daca tot am amintit de cei care joaca mereu tot felul de jocuri pe telefonul mobil, vorbim in cele ce urmeaza despre cele mai cautate astfel de jocuri.

•    Quizup
Acest joc este unul dintre acele jocuri care te ajuta sa ramai apoi cu ceva in minte. De ce? Pentru ca este un joc de cultura generala. Aici vei gasi tot felul de intrebari dintr-o multime de domenii. Jocul nu necesita costuri pentru a fi descarcat si este disponibil pentru telefoanele cu sistem de operare iOS si Android.

•    Candy Crush Saga
Nu cred ca are rost sa mai vorbim despre cum functioneaza acest joc, deoarece este atat de popular incat toata lumea il stie. Pentru telefoanele cu sistem de operare iOS sunt disponibile 300 de niveluri, iar pentru cele cu sistem de operare Android peste 100 de niveluri. Instalarea jocului nu necesita costuri suplimentare, insa in cadrul jocului poti cumpara tot felul de optiuni.

•    Fast & Furious 6
Iubitorii de jocuri cu masini sunt incantati de ce poate oferi aceasta versiune a jocului. Actiunea din joc se desfasoara in Londra. Ce ai de facut? Participi la diverse curse atat pentru a-ti castiga reputatia, cat si pentru a elimina de pe strazi o banda de criminali periculosi. Masinile din joc devin tot mai performante pe masura ce avansezi. Fast & Furious 6 este disponibil atat pe iOS, cat si pe Android.

•    Hill Climb Racing
Acesta este un alt joc destul de popular. Ce trebuie sa faci este sa mergi cu tot felul de masini pe dealuri. Pe masura ce avansezi in joc, iti poti debloca tot felul de niveluri si de mijloace de transport, pe care le platesti cu banii castigati din parcurgerea nivelurilor anterioare. Jocul este unul destul de simplu, insa chiar poate provoca dependenta. La fel ca si jocurile anterioare, si acesta este disponibil pentru iOS si Android, fara alte costuri suplimentare, dar si pe Windows Phone.

Aceste jocuri sunt o buna modalitate de petrecere a timpului liber, insa mare atentie sa nu devii dependent de ele, deoarece cu greu mai scapi. Instaleaza-le si spune-ne care ti se pare cel mai cool.

0 Shares
You May Also Like