Cele mai populare cărucioare pentru copii și principalele diferențe între acestea

Cele mai populare cărucioare pentru copii și principalele diferențe între acestea

0 Shares
0
0
0

Perioada ulterioară venirii pe lume a copiilor este încărcată de provocări, în special pentru părinții lipsiți de experiență. Majoritatea sunt tentați să cumpere un cărucior pentru cel mic, în funcție de culorile vesele și de imprimeurile unice.

Totuși, un astfel de articol este o investiție pentru ani la rând, deci acesta trebuie să respecte tabieturile și stilul de viață al părinților, vârsta bebelușului și nevoile sale tipice.

Mai departe, vom analiza cele mai căutate cărucioare de pe piață, pentru a-l putea descoperi pe acela care face față provocărilor următoare.

Căruciorul 2 în 1 sau căruciorul 3 în 1? Ce le deosebește?

În primele 6-8 luni de viață, micuțul are nevoie de stabilitate în zona capului, mai ales. Orientează-te către un cărucior 2 în 1 sau de tip 3 în 1 cu landou pentru a-i permite celui mic o poziție confortabilă, pe orizontală.

Un căruț 2 în 1 deține un landou și o parte sport care poate fi preschimbată în landou. Căruciorul 3 în 1 prezintă un element suplimentar și anume: scoica sau portbebe.

Cărucioarele 2 în 1 sunt pliabile, au prețuri pentru toate bugetele și sunt ideale pentru spațiile reduse pentru depozitare. Modelul de cărucior YOYO² Babyzen 2 in 1 Compact cu Air Fance Blue se poate transforma ușor într-un cărucior sport, element care îl recomandă pentru primii doi ani de viață ai copilului.

Dacă ești dispus să investești în funcții extra, atunci achiziționează un cărucior 3 în 1. După primele 8 luni, landoul poate fi utilizat doar pentru plimbările în parc sau ca spațiu destinat orelor de somn din timpul amiezii, mai ales în zilele aglomerate când nu puteți ajunge acasă.

Scoica poate fi folosită cu succes pe post de scaun pentru mașină până la vârsta de un an. Căruciorul 3 în 1 poate înlocui cu brio un model de cărucior sport, ceea ce îl recomandă pentru călătorii sau zile active.

Căruciorul de care au nevoie părinții cu un stil de viață activ

Cărucioarele sport sunt gândite pentru copiii de minim 9 luni, care se mișcă independent și care au început să meargă în premergător. Căruciorul sport răspunde numeroaselor nevoi, atât ale copiilor, cât și în cazul părinților.

Acest produs are două poziții (șezut și dormit), modelul este indicat pentru călătorii, poate fi depozitat în spații înguste și vine echipat cu un coșuleț de cumpărături și suport pentru pahar. Îl poți lua cu tine la picnicuri sau în lungi plimbări, când vă prinde ora prânzului pe drum.

Mulțumită acestui mic ghid, timpul de căutare a căruciorului necesar va fi cu mult mai redus.

Orice alegere vei face, nu uita că există anumite elemente prioritare: centură de prindere în 5 puncte, protecție solară, coș pentru cumpărături, cadru durabil, material impermeabil și cu protecție UV, spătar reglabil în poziții multiple, fereastră transparentă din plasă sau plastic pentru monitorizarea permanentă a copilului și roți rezistente la diverse condiții de drum.

Acestea garantează longevitatea investiției tale, precum și stabilitatea celui mic.

0 Shares
You May Also Like