Cele mai noi joburi din domeniul IT

0 Shares
0
0
0

Cele mai noi joburi din domeniul IT
Sunt la mare cautare specialistii in web design, deoarece, tot mai adesea oamenii isi deschid afaceri online. Cand vrei sa-ti deschizi o afacere online, site-ul tau trebuie sa arate impecabil, fapt pentru care trebuie sa ceri ajutorul unor specialisti in web design. Acestia vor sti exact ce anume trebuie sa faca pentru a-ti crea un site impecabil. Astfel de specialisti gasesti pe www.itexclusiv.ro. Acceseaza site-ul si vezi toate detaliile.

Unii spun ca specialistii in IT castiga foarte multi bani. Acest lucru este adevarat, deoarece la ora actuala aceste joburi sunt foarte cautate si foarte bine platite. In continuare vom vorbi de cateva joburi din IT care sunt bine platite, si care au aparut in urma cerintelor venite la pachet cu avansarea tehnologiei.

Arhitect de „cloud”

[adsenseyu1]

Tot mai des se aude de tehnologia „cloud”. Cu ajutorul acesteia, poti salva date importante si informatii, daca ai o conexiune la internet. Asadar, hard driverele o sa devina in curand istorie. In medie, un arhitect „cloud” castiga 100.000 dolari anual. Astfel de joburi sunt la mare cautare datorita cererii tot mai mare pentru o astfel de tehnologie.

Dezvoltator de aplicatii mobile

Toti cunoastem faptul ca numarul posesorilor de smartphone-uri creste de la o zi la alta. In principal, oamenii isi doresc un smartphone datorita faptului ca se pot bucura de tot felul de aplicatii si site-uri care functioneaza perfect pe telefoanele mobile. Tocmai asta fac dezvoltatorii de aplicatii mobile. Ei ofera tot felul de aplicatii, dar si posibilitatea de a intra pe site-uri special adaptate pentru smartphone. Salariul mediu anual al unui astfel de angajat este de 88.000 dolari.

Manager social media

Cu un salariu mediu anual de aproximativ 70.000 dolari, acest job presupune o munca aparent simpla. Managerii social media trebuie sa se ocupe de promovarea companiei pe retelele de socializare, dar si de comunicarea cu clientii care folosesc retelele de socializare. Acest job este la mare cautare, deoarece tot mai multe persoane folosesc retelele de socializare. Asadar, atragerea clientilor prin social media poate functiona daca un astfel de manager stie exact ce are de facut.

[adsenseyu1]

Specialist in motoare de cautare

Daca vrei ca site-ul pe care il ai sa ajunga in topul rezultatelor generate de motoarele de cautare, ai mare nevoie de astfel de specialisti. Ei se mai ocupa si de crearea si administrarea diverselor pagini, dar si de promovarea site-urilor. La ora actuala, astfel de specialisti sunt la mare cautare, deoarece ei pot aduce unui site succesul dorit.

In IT se castiga bine, dar se munceste mult. Chiar daca munca prestata de cei care lucreaza in IT nu este una fizica, ea solicita foarte mult organismul si oboseala se resimte dupa cel putin 8 ore de stat la birou, in fata unui calculator.

Cu toate acestea, angajatii din acest domeniu sunt multumiti de faptul ca au confortul dorit la locul de munca si un salariu pe masura. De asemenea, de multe ori ei pot avea un program destul de flexibil, ceea ce-i multumeste si mai mult.

0 Shares
1 comment
  1. Cred ca aplicatiile mobile sunt viitorul, deci este cel mai bun domeniu. Toata lumea folosete tableta, telefonul, etc… pentru orice, deci aplicatiile sunt cautate de oricine!

Comments are closed.

You May Also Like