Cele mai folosite aplicatii pe telefon de catre oameni ca si tine!

Cele mai folosite aplicatii pe telefon de catre oameni ca si tine!

0 Shares
0
0
0

Un telefon mobil nu ar fi foarte inteligent fara aplicatii, iar Android nu duce lipsa de ele. Exista aplicatii pentru orice, desi unele dintre ele nu sunt tocmai remarcabile din punct de vedere al calitatii. Am alcatuit aici o lista cu cele mai bune aplicatii de pe Android in prezent.

Canva

Canva este unul dintre acele instrumente care sunt un must-have pentru orice an, deoarece permite oricui, fara prea multe cunostinte, sa faca multe creatii de design. Cu Canva vei putea crea imagini si compozitii pentru retelele tale sociale, fie ca este vorba de povesti, de postari pe Instagram sau de orice altceva.

Este ca o versiune usoara a Photoshop, cu pana la 60.000 de sabloane gratuite create de profesionisti si cu posibilitatea de a explora versiunea sa cu plata in cazul in care aveti nevoie de ceva mai mult.

De cele mai multe ori, cand folosesti excesiv telefonul, mai ales in aplicatii, sansele sa ai nevoie de un display iPhone sau pentru orice alt brand de telefon, sunt extrem de mari pentru ca telefoanele au tendinta de a cadea din mana.

Clubhouse

Clubhouse este una dintre acele aplicatii care au facut posibila crearea de camere de chat audio deschise, ceva de genul unui post de radio, dar pe o platforma sociala si cu participarea ascultatorilor. Astazi, exista multe platforme care au adoptat acest format cu mai mult sau mai putin noroc, dar Clubhouse este inca una dintre cele mai importante.

Clubhouse va va permite sa gasiti emisiuni cu tot felul de teme si sa va alaturati acestora pentru a le asculta sau a participa. Toate acestea cu un sistem de avatare si profiluri personale. Partea buna este ca totul are un sistem de etichete prin care va puteti alege subiectele preferate si vi se recomanda camere de chat legate de acestea.

Deepl

Acesta este un traducator care concureaza cu marii traducatori din acest sector. Marele atu al lui Deepl este ca ofera un model de traducere de cea mai inalta calitate si fidelitate, care depaseste cu mult concurentii precum Google Translator. Straluceste in special in domeniul expresiilor si ofera posibilitatea de a traduce in 26 de limbi.

Deepl pentru Android ofera doua blocuri de scriere diferite: cel de sus, dedicat introducerii a ceea ce trebuie tradus, si cel de jos, unde se afla traducerile. Veti putea sa lipiti cuvinte sau texte pentru a le traduce si sa copiati rezultatele.

Discogs

Discogs este o aplicatie absolut indispensabila daca va place sa colectionati discuri sau viniluri. Este un must-have, fara niciun dar sau calificativ. Pe de o parte, va permite sa adaugati toate discurile pe care le aveti acasa, astfel incat sa va pastrati colectia bine organizata si sa nu cumparati unul de doua ori.

Este, de asemenea, un fel de Wikipedia muzicala, unde puteti gasi toate editiile tuturor discurilor tuturor artistilor, continut creat de comunitatea sa foarte mare. Pentru a va adauga inregistrarile, acesta dispune de un cititor de coduri de bare.

Emojimix

Tastatura Gboard de la Google are o functie de combinare a emoticoanelor. Dar daca nu doriti sa folositi tastatura Google pentru a face acest lucru, Emojimix este o aplicatie care va permite sa creati astfel de combinatii de emoji pentru a obtine emoji complet unice si amuzante, adaugand functii precum salvarea la favorite. Aplicatia ofera doua caruseluri de emoji pe care le puteti muta.

Combinandu-le, puteti crea un emoji nou si unic din cele anterioare, sub forma unui autocolant. Acest autocolant poate fi copiat si apoi lipit in aplicatia pe care o alegeti. Sunt perfecte, de exemplu, pentru a le folosi in chat-urile WhatsApp sau Telegram.

0 Shares
You May Also Like