Cele mai cautate 10 meserii

Cele mai cautate 10 meserii

0 Shares
0
0
0

Peste tot vedem oferte pentru loc de munca meseriasi si domeniile sunt atat de vaste incat este greu sa putem aprecia care vor fi cele mai cautate meserii in viitor pentru a sti pe ce sa ne orientam.

Cele mai bune astfel de locuri de munca sunt cele in care se castiga cel mai bine si unde avem de asemenea si oportunitati de a ne promova. Noi am facut si o lista de astfel de locuri de munca care urmeaza sa fie cautate in viitor si care ne ofera salarii mari fata de anii anteriori.Cele mai cautate 10 meserii

Salariile precum si numarul de posturi care au ramas libere sunt calculate in SUA. Aceste dae sunt furnizate de catre DMSU.

Primul ar fi jobul de avocat. Pana in anul 2022 se estimeaza ca vor aparea foarte multe astfel de joburi.

Avocatii reprezinta din punct de vedere legal toti clientii pe care ii au in diverse situatii si pot redacta de asemenea si documentele care sunt legale. Se cer in mod evident studii de specialitate si acesti avocati sunt cautati pentru ca economia se redreseaza si impreuna cu ea revin si toate afacerile iar sta va duce la cresterea nevoii de avocati care sa fie acreditati.

O alta meserie cautata este cea de tamplar. Acelasi studiu estimeaza ca vor aparea nenumarate astfel de joburi pentru ca industria constructiilor urmeaza sa se extinda rapid in anii ce vin. Nu aveti nevoie decat de o diploma de liceu sau de echivalentul ei si trebuie sa stiti ca un tamplar poate construi case, structuri de lemn dar si mobila.

Meseria de educator pare sa revina in trend in perioada urmatoare. Educatorii ii invata pe elevi toate competentele elementare si toate conceptele de baza. Pentru a avea aceasta meserie este necesara o diploma de licenta in domeniu, iar meseria se cauta pentru ca odata cu cresterea poplatiei creste si cererea de educatori si de invatatori care le pot preda copiilor.

Analistii informaticieni par a fi privilegiati in perioaada ce urmeaza. Ei analizeaza si ajuta la sporirea performantelor tuturor sistemelor informatice si ca si cerinte sunt studiile de licenta. De ce este nevoie de ei? Pentru ca la fel ca si in domeniul constructiilor companiile vor incerca sa isi maximizeze productivitatea si lucrul acesta se poate face angajand specialisti din domeniu.

Auditorii si contabilii sunt pe lista celor mai bune meserii. Ei analizeaza inregistrarile financiare si se asigura conform cu cerintele si cu standardele financiare ca totul este in regula. Cerintele sunt studiile de licenta.

De ce este nevoie de ei? Pentru ca pe fondul crizei care a inceput in anii anteriori guvernele au pus noi reglementari care au impus si anumite standarde fianciare stricte.

Se vor cauta si terapeutii si specialistii in chirurgie. Acestia asigura ingrijirea medicala cat mai buna a pacientilor si sunt mai multe exemple de specialitati aici. Este nevoie de studii in domeniu. De ce sunt cautati? Pentru ca sectorul medical este in curs de dezvoltare. In plus medicii specialisti au si cele mai mari salarii.

Pe lista sunt inclusi si programatorii de aplicatii care sunt concentrati pe nevoile clientilor.

0 Shares
You May Also Like