atv-linhai-500s-dragonfly-alb

Ce trebuie sa stim despre ATV-uri ?

0 Shares
0
0
0

Linhai este o firma al carui nucleu are mai mult de 60 de unitati care au printre altele si atributii de cercetare stiintifica.

Printre alte atributii din domeniul lor de activitate putem enumera specialziarea cat mai buna, productia, industria si comertul. Este una dintre cele mai mari fabrici aflata in posesia statului, care construieste motociclete si motoare.

Toate au autorizatia conducerii de la un nivel foarte inalt iar Linhai are un rol de nucleu pe piata in China.

Compania a aparut in anul 1956 si are o experienta de mai mult de 40 de ani pentru construirea de motoare de capacitate mica. In momentul de fata au mai mult de 1600 de persoane angajate si dintre acestea mai mult de 400 sute specializate in toate domeniile de interes major.

Ce trebuie sa stim despre ATV-uri ?

Un atu foarte mare este faptul ca Linhai are si capacitatea de a produce produse de calitate si echipamente si instalatii cu puterea de a fi cat de flexibile vrem. In acest sens sisteme de control sau de masurare raspund la cele mai ridicate standarde si in afara de asta au si un centru modern pentru teste.

Principalele produse se impart in mai multe categorii: motoare pentru motocicleta, motoare cu capacitate mica, motociclete, ATV, scutere, utilaje pentru stingerea incendiilor, echipamente forestiere si sisteme pentru irigarea terenurilor de sport.

Compania a castigat in timp nenumarate premii ceea ce ii da pozitia de lider in toate clasamentele care vorbesc despre gradul de satisfacere a clientilor.

Cresterea performantelor celor de la Linhai se datoreaza in special importului de tehnologie si asocierilor facute. Linhai se afla in continua dezvoltare si in crestere iar profitul ei este pe masura.

In momentul acesta se discuta despre patru categorii mari de produse facute de ei: motoare, motociclete, utilaje si produse cu tehnica avansata incorporata.

In momentul in care va cumparati un ATV indiferent ca este de la Lihai sau de la alta firma este bine sa faceti si cateva verificari pentru un plus de siguranta.

Verificati franele. In mod cert verificarea franelor ar trebui sa fie ceva evident si sa se faca ori de cate ori plecam la drum pentru a evita accidentele si de aceea ar trebui sa ne temperam entuziasmul si sa acordam putina atentie.

Se va face astfel diferenta dintre calatoriile impresionante si camerele de urgenta. Frana ar trebui sa fie testata si inainte de primul drum si pentru simplu fapt ca poate sa fie prea rigida ori prea relaxata inca din fabrica si utilizara lor in asa fel poate sa creeze probleme pentru conducatorii incepatori sau care nu au experienta.

Se va verfica si pozitia pilotului. Aceasta este din nou o verificare evidenta si foarte importanta.

Pozitia pilotului va depinde de la caz la caz si vom avea in vedere accesibilitate dar si modul in care pilotul va putea avea acces la toate comenzile cum ar fi ghidonul, franele, schimbatorul sau acceleratia.

Ulterior vorbim despre confort. Daca aveti o iesire mai lunga a sta in aceeasi pozitie pentru un timp indelungat devine nu doar neplacut dar si deranjant si de aceea va trebui sa gasiti pozitia cat mai putin obositoare.

0 Shares
You May Also Like