Ce tipuri de site-uri exista?

0 Shares
0
0
0

Ce tipuri de site-uri exista?
Web designerii sunt persoanele care se ocupa de realizarea site-urilor web. O echipa buna de web designeri gasesti pe http://www.itexclusiv.ro/.

Pentru mai multe detalii intra pe site. Vei observa cu usurinta faptul ca specialistii de pe Itexclusiv.ro nu se ocupa doar de realizarea site-urilor, ci contracost ofera si servicii de promovare, optimizare SEO sau gazduire web.

Site-urile sunt de o multime de tipuri. Fiecare persoana alege in functie de motivul pentru care isi creaza un anumit site. Astfel, in cele ce urmeaza amintim cateva tipuri de site-uri.

•    Blog
Blogurile sunt destul de usor de creat. Nu trebuie sa fii neaparat web designer ca sa iti creezi un blog. Blogurile in general sunt jurnale online, ele continand tot felul de texte scrise de cei care vor sa impartaseasca anumite ganduri cu cei din mediul online. Unii blogeri scriu de placere, altii sunt platiti ca sa scrie pe anumite bloguri.

[adsenseyu1]

•    Site-uri pentru celebritati
Probabil si tu ai o vedeta pe care o indragesti. In general, vedetele au un site web dedicat lor, un site pe care vei gasi informatii despre vedeta respectiva, aparitiile pe care le-a avut in presa sau informatii cu privire la aparitiile pe care urmeaza sa le aiba.

•    Site-uri de anunturi
Asa cum iti poti da seama si din denumire, site-urile de anunturi nu sunt altceva decat site-uri pe care sunt postate tot felul de anunturi din tot felul de domenii.

•    Site-uri de jocuri
Cei care iubesc sa joace tot felul de jocuri online stiu ce pot gasi pe un astfel de site. Astfel de site-uri fie sunt dedicate unui singur joc, fie sunt site-uri pe care poti gasi mai multe jocuri, urmand sa alegi tu pe care sa il joci.

•    Site-uri de stiri
In mod categoric, un site de stiri se ocupa de postarea unor stiri. Pot fi site-uri de stiri din tot felul de domenii, cum ar fi sport, economie, politica, monden etc.

•    Site-uri comerciale
O multime de persoane apeleaza la specialisti pentru a-si crea un magazin online. Aceste magazine sunt site-uri pe care se comercializeaza tot felul de produse si servicii.

[adsenseyu1]

•    Retelele sociale
Retelele de socializare sunt tot site-uri web. Aici utilizatorii pot incarca tot felul de fotografii si clipuri video, se pot imprieteni cu o multime de persoane si pot comunica tot felul de lucruri.

•    Site-uri de filme
De multe ori, iubitorii de film prefera sa vizioneze online filmele dorite, fara a le descarca in calculatorul personal. Sunt o multime de site-uri online pe care poti viziona tot felul de filme, de toate genurile. Asadar, daca ai o conexiune buna la internet, un astfel de site te ajuta sa petreci timpul liber intr-un mod placut.

Acestea sunt doar o parte din tipurile de site-uri care exista. Nu uita insa ca mai sunt si site-uri politice, religioase, de recenzii, scolare, copiate, de tip forum, portal web etc. Fiecare site pe care intri poate fi distribuit intr-o anumita categorie, unele chiar in mai multe categorii. Pentru orice domeniu exista site-uri indragite de unii, mai putin indragite de altii. Navigheaza in siguranta si intra pe site-uri de calitate.

0 Shares
You May Also Like