Ce sunt incarcatoarele portabile pentru acumulatori?

0 Shares
0
0
0

Ce sunt incarcatoarele portabile pentru acumulatori?

Ti s-a intamplat vreodata sa ramai fara baterie exact atunci cand iti era lumea mai draga, in mijlocul unei discutii foarte incitante? Sau ti s-a inchis vreodata telefonul atunci cand tocmai faceai trecerea spre un alt nivel de joc, jocul care te prinde atat de mult incat uiti si de cafea si de tigara?

Ai stat si te-ai gandit ca pana si ceea ce inseamna acumulatori originali telefoane pot ceda la un moment dat? Daca nu, atunci poate ca ar trebui sa te intereseze urmatorul produs, deoarece el te poate salva exact in momentele in care ai cea mai mare nevoie de baterie pentru telefonul tau.

Fiecare dintre noi avem pretentii majore atunci cand vine vorba despre telefoanele noastre. Consideram in mod eronat ca, daca in momentul achizitionarii unui telefon acesta este dotat cu acumulatori originali telefoane, atunci acestia nu vor mai trebui schimbati. Gresit! Uzura normala a produsului conduce de multe ori catre inlocuirea anumitor componente, indeosebi a celor care sunt utilizate in fiecare zi. Bateria telefonului face parte din aceste componente, deoarece ea este cea care asigura buna functionare a telefonului in orice moment avem nevoie de acesta.

[adsenseyu1]

Practic aceasta nu reprezinta o mare problema, mai ales ca aceste accesorii pot fi gasite in magazine de profil precum www.accesoriigsm.ro la preturi destul de bune, comparativ cu alte magazine de profil. Insa, pe langa achizitionarea unui nou acumulator, poate ca ar trebui sa ai in vedere si sporirea masurilor de siguranta, un fel de plasa care sa te ajute atunci cand ramai fara baterie, exact atunci cand trebuie.

Pe internet poti gasi o multitudine de metode prin care poti spori bateria telefonului, prin aplicatii a caror instalare si rulare necesita tot utilizarea bateriei. Totusi, exista pe piata o modalitate de a prelungi viata unor acumulatori originali telefoane prin folosirea adaptoarelor de incarcare portabile.

Ce fac aceste incarcatoare portabile pentru telefon? Ele sunt menite in principal sa stocheze energia, prin simpla incarcare la un laptop. Ulterior, ele sunt atasate telefonului mobil atunci cand acesta ramane fara baterie, astfel incat autonomia sa fie marita cu aproximativ 75 %. Interesant, nu-i asa? Adica poti fi pe drum spre casa, in tren, pe o linie care nu e electrificata deci fara posibilitatea incarcarii telefonului si totusi sa ai baterie.

[adsenseyu1]

Mai mult decat atat aceste produse nu sunt nici foarte scumpe. Cele mai ieftine dintre ele costa in jur de 50 de lei, iar pretul poate creste in functie de calitatile adaptorului. Acestea par a fi accesoriile ideale pentru acumulatorii telefoanelor noastre mai ales in conditiile in care aplicatiile din ultimii ani necesita din ce in ce mai multe resurse.

Frumusetea acestor adaptoare consta si in faptul ca o data incarcate, ele pot fi transportate foarte usor. Fiind asemenatoare unui stick mobil, ele pot fi puse in poseta, in geanta, in buzunar, sau in oricare alt loc stim noi ca il putem pune, astfel incat telefonul nostru sa fie asigurat. Greutatea lor este foarte mica, insa utilitatea este incomensurabila.

Mai mult decat atat, o data incarcate ele nu vor pierde din energia stocata, astfel incat pot trece zile intregi pana la folosirea propriu zisa a incarcatorului portabil. Buna sau nu, tu decizi, insa daca tot exista solutii, de ce sa nu le incerci? Da-i o sansa acestui adaptor, sau mai bine spus, da-i un impuls salvator bateriei telefonului tau.

0 Shares
You May Also Like