Ce proprietati trebuie sa aiba o camera spy?

0 Shares
0
0
0

Ce proprietati trebuie sa aiba o camera spy?
Daca alegi sa achizitionezi o camera spy, trebuie sa stii ca aceasta trebuie aleasa cu mare atentie. De cele mai multe ori, o astfel de achizitie vine la pachet cu un scop.

Fie ca vrei sa iti urmaresti angajatii, fie ca vrei sa iti urmaresti partenerul de viata sau pur si simplu vrei sa stii ce se intampla cu copilul tau, o astfel de camera trebuie sa indeplineasca un rol. Acest rol poate sa fie indeplinit doar in conditiile in care dispozitivul respecta cateva reguli de calitate.

Care sunt, asadar, proprietatile pe care o astfel de camera trebuie sa le indeplineasca?

[adsenseyu1]

– Sa fie ascunsa bine. Daca este o camera spy, este bine sa fie spy pana la capat. Este de preferat sa fie foarte mica si sa fie ascunsa in dispozitive cat mai naturale. Un ceas, un pix, o bricheta sau o pereche de ochelari pot sa fie locul perfect pentru o camera de supraveghere. Un pachet de guma, in schimb, nu este cea mai buna decizie. Daca iti cere cineva o guma? Cum ii dai?

– Sa poata fi utilizata usor. Utilizarea camerei trebuie sa se poata face cat mai simplu cu putinta. O simpla apasare de buton ar trebui sa fie suficienta pentru o inregistrare de buna calitate.

– Sa fie folosita intr-un mod confortabil. Inainte de a achizitiona dispozitivul este bine sa te gandesti la ce il vei folosi. Daca vrei sa spionezi un spectacol, spre exemplu ( nu ca ar fi indicat sa faci asta), nu o poti face folosind un pix, deoarece nu este la locul lui. In aceste conditii este bine sa folosesti elemente precum un ceas sau, de ce nu, o pereche de ochelari.

[adsenseyu1]

– Sa ofere imagini de buna calitate. Majoritatea camerelor moderne ofera imagini HD sau chiar full HD, in ciuda marimii foarte mici. Este esential ca dispozitivul tau sa poata oferi o imagine de calitate, deoarece doar asa isi poate arata eficienta.

– Sa dispuna de o baterie generoasa. Desi este neglijata de un numar destul de mare de oameni, bateria este foarte importanta. Aceasta trebuie sa poata rezista cel putin cateva ore, pentru a-i oferi camerei timp sa isi faca treaba.

Daca acorzi o atentie mare lucrurilor pe care le spionezi ( multe pot fi ilegale), atunci poti obtine o distractie pe cinste folosind camere spion.

0 Shares
You May Also Like