Ce preturi au sedintele foto?

Ce preturi au sedintele foto?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta fiecare dintre noi avem o multime de fotografii pe care le-am facut in momente fericite sau in momente mai putin fericite, pe care le vom vedea de fiecare data cand vom dori sa ne amintim de momentele respective.

Unii avem fotografii de pe vremea in care eram mici si ne amintim cu drag de toate nazbatiile pe care le faceam in acele vremuri, in timp ce altii au poze cu perioada in care erau la gradinita sau la scoala, si le privesc cu drag pentru a-si aminti de colegii pe care nu i-au mai vazut de o multime de ani de zile.

Sunt alte persoane care isi fac fotografii la tot pasul pe unde merg, iar acum, in momentul in care smartphone-urile sunt capabile sa faca fotografii foarte reusite, este evident faptul ca oriunde am merge, fiecare dintre noi ne vom face o multime de poze pe care sa le avem ca amintire.Ce preturi au sedintele foto?

Ei bine, sunt insa si o multime de persoane care apreciaza foarte mult munca fotografilor, asa ca in loc sa isi faca poze cu telefonul mobil sau cu aparatul foto pe care il detin, aleg sa apeleze la serviciile unui fotograf profesionist, pentru a participa la o sedinta foto contra cost.

Cu siguranta si preturile sedintelor foto vor fi diferite de la caz la caz, de la un tip de poze la altul, pentru ca sunt persoane care au nevoie de serviciile unui fotograf de exemplu pentru nunta.

Intr-o astfel de situatie, fotograful va livra undeva in jurul a 200 de poze , realizate atat la starea civila, cat si la biserica, sau la restaurant, iar pentru miri se va face o sedinta foto intr-o locatie aleasa, iar pozele vor fi livrate pe CD sau DVD.

Sunt persoane care apeleaza la ajutorul unui fotograf, datorita faptului ca isi doresc poze realizate de catre un profesionist, in momentul in care isi boteaza copiii, asa ca in cadrul unui astfel de DVD, vor fi incluse un numar de 150 de poze sau mai mult, realizate cu un aparat foto de cea mai buna calitate.

Sunt si doamne sau domnisoare care isi doresc sa apeleze la serviciile unui fotograf profesionist, din dorinta de a participa la o sedinta foto fashion glamour boudoir, iar o astfel de sedinta foto, nu poate sa fie desfasurata decat de un fotograf 100% profesionist.

Sunt fotografi care ofera in acest fel sedinte scurte, iar aceste sedinte se vor rezuma la un numar de 15 – 20 de fotografii, sau sunt si fotografi care aleg in acest sens o sedinta foto normala, care cuprinde un numar de 20 – 40 de imagini, iar in timpul unei astfel de sedinte, doamnele sau domnisoarele pot schimba doua tinute.

Sunt insa si situatii in care in cadrul unei sedinte foto fashion glamour boudoir, se realizeaza intre 30 si 80 de poze, iar doamnele si domnisoarele pot schimba cate 3 sau 4 tinute.

Sedinta pro care este cea mai renumita sedinta foto in acest caz, cuprinde intre 50 si 100 de imagini, unde se pot schimba mai multe tinute, in functie de fiecare femeie, insa o astfel de sedinta este si cea mai costisitoare sedinta foto fashion glamour boudoir.

0 Shares
You May Also Like