Ce pot face cu un telefon pe care nu-l mai folosesc?

0 Shares
0
0
0

Ce pot face cu un telefon pe care nu-l mai folosesc?
Nici nu stii cand poti avea nevoie de o inlocuire display Samsung, fapt pentru care trebuie sa cunosti adevaratii profesionisti pentru momentele in care intampini astfel de neplaceri.

Un service GSM care ofera servicii de inlocuire display Samsung si nu numai gasesti pe www.servicegsm.ro. Aici vei gasi adevaratii profesionisti care vor da tot ce e mai bun pentru a-ti face telefonul sa functioneze cat mai rapid in conditii normale.

Deseori insa, ne inlocuim vechile telefoane cu altele noi, nu neaparat pentru ca acestea s-au stricat, ci pentru ca vrem sa avem un telefon nou. In astfel de situatii, iata ce poti face cu vechiul telefon.

Ofera-l cadou

Un telefon care inca functioneaza bine poate fi oferit cadou unei persoane apropiate care isi doreste un astfel de dispozitiv, dar nu si-l permite. Poti oferi cadou vechiul tau telefon unui parinte, unui frate sau unui prieten apropiat. Cu siguranta cineva se va bucura de el.

[adsenseyu1]

Vinde-l

Daca vrei sa-ti cumperi un telefon nou, il poti vinde pe cel vechi. Astfel e convenabil, deoarece cu banii luati pe el poti contribui la achizitionarea unui telefon mai bun. Poti vine un telefon pe care nu-l mai folosesti pe site-urile dedicate vanzarilor de toate felurile, il poti vinde unei cunostinte sau il poti da la un amanet. Procedand astfel, ai doar beneficii. Insa, in astfel de situatii e bine sa fii o persoana corecta, iar daca telefonul tau are o problema sa o specifici cumparatorului. Din nefericire insa, in realitate de multe ori nu se intampla asa.

Du-l la un centru de reciclare

In Romania nu se practica des acest lucru, insa exista centre de reciclare la care poti duce telefoanele mobile pe care nu le mai folosesti. De ce e bine sa faci asta? Pentru a nu polua mediul inconjurator. Cei de la reciclari au depozite speciale in care separa materialele din care sunt fabricate telefoanele mobile, dupa care sunt trimise fiecare la alt centru de reciclare pentru fiecare material in parte.

Foloseste-l pentru alte activitati

[adsenseyu1]

Daca ai un telefon pe care nu-l mai folosesti zilnic pentru ca ti-ai cumparat altul nou, il poti folosi pentru alte activitati. Poti face din el un MP3, pentru a nu-ti mai consuma bateria la telefonul pe care tocmai ti l-ai cumparat, il poti folosi pe post de camera de filmat, sau ca jucarie pentru copii.

Pastreaza-l pentru zile negre

Daca nu vrei sa iei in calcul nici una din variantele de mai sus, poti sa pastrezi vechiul telefon pentru cazul in care cel pe care tocmai l-ai cumparat se strica. E bine sa ai un telefon de rezerva pentru a nu te prinde nepregatit/a nici o situatie.

In cele din urma e doar alegerea ta sa optezi pentru o situatie sau alta. Important e sa cantaresti bine toate variantele si sa o alegi pe cea care iti aduce cele mai multe avantaje. Fa lucrurile cu cap, si cele mai simple si cele mai complicate.

0 Shares
You May Also Like