Ce modele de huse se pot folosi pentru Sony Xperia?

Share Button

Husele pentru telefoanele mobile sunt accesorii deosebit de importante, care contribuie decisiv la protejarea acestor dispozitive.

Fara aceste huse, telefoanele ar fi expuse loviturilor, zgarieturilor, carcasa deteriorandu-se mult mai rapid decat ne-am fi dorit. Unele huse sunt sub forma unor carcase de protectie care protejeaza in acelasi timp toate partile telefonului. In continuare vom analiza cateva huse Sony.

Husa carcasa de protectie din silicon pentru telefonul Sony Xperia M2 este utila impotriva zgarieturilor si izbiturilor de pe canturile telefonului. Aceasta husa pentru spatele telefonului va va ajuta sa manipulati telefonul mobil cu mult mai multa precizie si totodata va complete designul sau initial.

Daca alegeti o carcasa de protectie pentru Sony Xperia M2, veti prelungi viata telefonului mobil, dar mai ales ii pastrati carcasa nealterata, aceasta avand prima de suferit in ciclul de viata al dispozitivului.

Ce modele de huse se pot folosi pentru Sony Xperia?

Un alt model de husa pentru telefonul Sony il reprezinta husa TPU Sony Xperia M2 care este ultraslim, transparenta, glossy si bineinteles foarte usoara. Aceasta husa ultraslim, transparenta, glossy pentru spatele acestui model de telefon este din TPU transparent de foarte buna calitate care acopera si mai ales protejeaza perfect spatele si colturile telefonului dumneavoastra.

Aceasta este una din cele mai usoare si mai accesibile huse pentru modelul Sony Xperia M2 si ofera o protectie foarte buna telefonului la uzura. In acelasi timp, husa ramane insesizabila in utilizare datorita dimensiunilor sale foarte reduse si greutatii minime. Carcasa este special conceputa pentru Sony Xperia M2. Husa din TPU dispune de acces la toate porturile telefonului inclusiv camera, portul de incarcare si butoane.

Interesant este modelul de husa tip portofel book cover pentru telefonul Sony Xperia Z5 Premium. Aceasta husa da un plus de eleganta telefonului si il protejeaza de lovituri sau zgarieturi, fiind foarte practica si utila.

Este din piele ecologica si se curata foarte usor fiind din materiale foarte rezistente la socuri mecanice sau la diferite zgarieturi. Telefonul dumneavoastra va fi complet protejat, inclusiv de urmele lasate de amprentele degetelor sau de transpiratie. Un alt factor important il reprezinta sanatatea utilizatorului acestei huse.

Conform unor teste efectuate, radiatiile emise de telefoanele mobile sunt mult reduse de aceste huse din piele. Husa se potriveste perfect telefonului Sony Xperia Z5 si este conceputa pentru a-l face cat mai subtire si mai usor posibil. Aceasta husa ofera acces la camera si totodata la toate functiile si porturile telefonului.

Protejeaza in in totalitate ecranul, spatele, colturile telefonului. Husa se inchide si se deschide printr-un magnet care este atasat de curelusa care inchide si protejeaza in intregime telefonul. Acest model de husa are incorporata in interior o carcasa de plastic care are rolul de a fixa in siguranta telefonul, acesta fiind stabil in oricare pozitie.

Carcasa de pe partea din spate este din plastic si are decupajele pentru porturile si butoanele telefonului. Acest model este dedicat special pentru modelul Sony Xperia Z5 Premium/dual.

Toate aceste modele de huse reprezinta garantia calitatii si trebuie folosite cu maxima incredere.

Be Sociable, Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.