Ce jocuri poti sa testezi anul acesta?

Ce jocuri poti sa testezi anul acesta?

0 Shares
0
0
0

Daca vrei sa te joci pe telefon, ia in calcul jocurile din lista de mai jos.

  • SHIN MEGAMI TENSEI LIBERATION DX2

Shin Megami Tensei este unul dintre cele mai vechi si mai respectate serii RPG din Japonia, desi este ceva mai privat in Europa. Stim in tara noastra mai ales seria Persona, care este un spin-off.

Aici veti putea sa va angajati intr-o lupta pe rand, alaturi de numerosi monstri trase din legendele si miturile lumii, pe care le puteti integra in echipa dvs. de negocieri. Odata ajunsi in buzunar, ii poti imbina pentru a-ti imbunatati abilitatile si pentru a-ti imbunatati monstrii din ce in ce mai puternici.

Mai mult, poti lupta chiar si intre prieteni cu echipa ta online! Aveti grija totusi: va trebui sa fiti fluent in engleza.

  • THE BATTLE OF POLYTOPIA

Anglofobii sa se abtina! Batalia de la Polytopia este un joc de strategie / management bazat pe randuri in pixel-art, in intregime in limba engleza.

Alege-ti tribul (fiecare cu abilitati diferite), dezvolta noi tehnologii si porneste sa explorezi lumea, sa aduni resurse, sa colonizezi noi triburi si sa lupti cu cei mai ostili. Toate in 30 de ture. Intra pe service GSM Bucuresti pentru reparatii si piese.

  • TOTAL WAR BATTLES : KINGDOM

Battles Kingdom este primul joc Android bazat pe popularul franciza Total War management si tactici. Titlul este la fel de complet ca omologul sau de pe PC. Bineinteles ca trebuie sa arati strategia, dar si diplomatia. Pentru acest episod, perioada istorica aleasa este Evul Mediu si mai exact chiar inainte de anul 1000.

Scopul este sa-si aranjeze cetatea si sa construiasca un imperiu prin explorare, resurse si invazie. Putin mai mult, dar nu in ultimul rand, jocul este pe mai multe platforme, astfel incat sa puteti concura cu prietenii dvs. pescari.

  • FIRE EMBLEM HEROES

Primul joc Nintendo lansat pe Android, Fire Emblem Heroes preia una dintre cele mai mari licente – dar inca confidentiale din Vest – din catalogul sau pentru a oferi ceapa gratuita. Obtinem toata munca ingrijita a unui Fire Emblem clasic, dar cu un joc mai usor, care se adapteaza mai usor la sesiunile scurte de smartphone.

Ideal pentru cei care doresc, fara prea multe dificultati, sa descopere serialul, precum si pentru fanii care isi vor putea gasi eroii preferati.

  • STRANGER THINGS : THE GAME

La fel ca seria Netflix cu acelasi nume, Stranger Things: The Game aduce un omagiu jocurilor video din anii 80. Acest joc foloseste mecanica point & click, dar le bate si pe toate, pentru a crea o experienta de aventura de actiune. Dezvoltat pentru a promova sezonul 2 al seriei TV, jocul este complet gratuit si ofera o experienta buna de zece ore.

  • CLASH ROYALE

Cautati un joc online usor accesibil si care seamana cu ceea ce stiti? Atunci Clash Royale este exact ceea ce ai nevoie. Un amestec de turnuri de aparare, jocuri de carti de colectie si jocuri de strategie in timp real, Clash Royale este la fel de usor de invatat pe cat de greu de stapanit.

Un clasic al smartphone-urilor care are o multime de achizitii in aplicatie, dar acestea nu sunt necesare pana cand nu ati petrecut ceva timp acolo.

0 Shares
You May Also Like